Libnet.ro
UNICEF

18:15

RADU BANCIU: VERDICTUL iN CAZUL MAZARE, O BATAIE DE JOC! DA APA LA MOARA BANDITILOR (VIDEO)

B1 B1,
RADU BANCIU: VERDICTUL iN CAZUL MAZARE, O BATAIE DE JOC! DA APA LA MOARA BANDITILOR (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea cu suspendare pe care a primit-o Radu Mazare in dosarul privind retrocedarea ilegala a unor terenuri. continuă pe B1

Radu Banciu: Verdictul in cazul lui Mazare e o bataie de joc! El da apa la moara banditilor care au guvernat aceasta tara si si-au batut joc de ea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea cu suspendare pe care a primit-o Radu Mazare in dosarul privind retrocedarea ilegala a unor terenuri.

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea, cel strain de Brazilia: Pe el nu il intereseaza ca a facut evaziune fiscala, ci ca documentele nu aveau numar de ordine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, acuzat de afaceri necurate in Brazilia, Liviu Dragnea neaga ca ar avea afaceri in.

Radu Banciu, despre dezvaluirile RISE Project: Problema este de ce Liviu Dragnea nu e saltat(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre investigatia publicata de jurnalistii de la RISE Project despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )