Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Se zvoneste ca, in masina respectiva, Vasile Blaga nu voia sa plimbe doar bujiile si capota si carcasa, ci si vreo 700.000 de euro. imi imaginez ca in aceste clipe nu doarme (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Se zvoneste ca, in masina respectiva, Vasile Blaga nu voia sa plimbe doar bujiile si capota si carcasa, ci si vreo 700.000 de euro. imi imaginez ca in aceste clipe nu doarme (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, potrivit unor surse, in masina lui Blaga erau 700. 000 de euro, in momentul in care Liviu Popa. continuă pe B1

Parchetul din Brasov: DNA nu a facut nicio solicitare in legatura cu dosarul referitor la accidentul produs cu masina lui Vasile Blaga

DNA nu a facut nicio solicitare la Parchetul din Brasov in legatura cu dosarul accidentului auto in care a fost implicat in urma cu doua saptamani seful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, care se afla la volanul unui autoturism aflat in proprietatea co-presedintelui PNL, Vasile Blaga. Dosarul este in cercetare la Parchetul Curtii de Apel Brasov, a declarat pentru Agerpres procurorul Ramona Diaconu, seful sectiei Urmarire Penala a Parchetului brasovean. Vasile Blaga a fost audiat luni, la sediul DNA din Capitala, el spunandu-le jurnalistilor, la iesirea de la audieri, ca a fost chemat pentru a da lamuriri in legatura cu accidentul in care a fost implicata masina sa.

DNA, noi precizari in cazul dosarului referitor la accidentul produs cu masina lui Vasile Blaga

DNA nu a facut nicio solicitare in legatura cu dosarul accidentului auto in care a fost implicat in urma cu doua saptamani seful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, care se afla la volanul un.

Daca un fost sef al Politiei Romane ii plimba masina lui Vasile Blaga, cine e chestorul care ii goleste scrumiera? |OPINIE

Cand afli ca ditamai chestorul doctor in Drept e folosit de un lider politic ca un baiat de la spalatorie, intelegi mai bine cum e posibil ca ditamai serviciul de spionaj al Ministerului de Interne sa-i cumpere ministului canapele de lux, limuzine, bai cu hidromasaj si casute pentru papusi.

UPDATE Vasile Blaga, audiat ca martor la DNA. Copresedintele PNL sustine ca este vorba de dosarul accidentului rutier in care a fost implicata masina sa, condusa de chestorul Liviu Popa / Perchezitii la IPJ Bihor

Copresedintele PNL Vasile Blaga a sosit luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Digi24. Acesta a declarat la sosire ca a fost citat ca martor intr-o dosar inregistrat in cursul acestui an pe rolul parchetului anticoruptie. Ora 11. 25 Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca dosarul in care a fost audiat Blaga in calitate de martor nu vizeaza accidentul de masina. Ar fi vorba de un dosar de mita la IJP BihorOra 10:49 Perchezitii la IPJ Bihor. Chestorul Liviu Popa, seful Inspectoratului, printre cei vizati Ora 9:31 Vasile Blaga a declarat la plecare de la DNA ca dosarul vizeaza un accident rutier produs in data de 5 septembrie 2016, cand masina lui Vasile Blaga, un BMW din 2001, a fost implicata intr-o tamponare, la volan aflandu-se chestorul Liviu Popa, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor.

NEPOTISM iN PNL. Radu Banciu prezinta CV-ul nepotului lui Vasile Blaga: O capacitate. Participa si la alegerile parlamentare de anul acesta (VIDEO)

Vasile Blaga se lauda ca in PNL sunt 99% oameni cinstiti. Doar ca in randul liberalilor sunt si rude ale acestuia, ceea ce se cheama nepotism, iar el ar fi intre cei.

Domne, Blaga e intr-o faza a la gaga, intr-o situatie jenanta. Radu Banciu: Cum sa vii sa minti intr-o chestie in care stiai ca minciuna dureaza 5 minute? La DNA a fost intr-un dosar de coruptie, nu e vorba de niciun accident rutier (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre declaratiile mincinoase pe care copresedintele PNL Vasile Blaga le-a facut la iesirea de la DNA. Blaga a sustinut ca a fost audiat ca martor.

Vasile Blaga a fost audiat la DNA in dosarul accidentului de masina al sefului IPJ Bihor. DNA nu are insa competente in anchetarea tamponarilor

Copresedintele PNL Vasile Blaga a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, ca martor in dosarul accidentului de masina al chestorului Liviu Popa, fost sef al IGPR si actual sef la IPJ Bihor.

Vasile Blaga a fost audiat la DNA in dosarul accidentului de masina al sefului IPJ Bihor. Chestorul Popa a facut accidentul cu autoturismul liderului PNL. DNA nu are insa competente in anchetarea tamponarilor

Copresedintele PNL Vasile Blaga a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, ca martor in dosarul accidentului de masina al chestorului Liviu Popa, fost sef al IGPR si actual sef la IPJ Bihor.

Surse: Vasile Blaga ar fi fost audiat luni la DNA deoarece in masina sa au fost gasiti 700.000 de euro

Vasile Blaga s-a prezenta luni la sediul DNA pentru a fi audiat. Copresedintele PNL a declarat atunci jurnalistilor ca ar fi fost intrebat in legatura cu accidentul rutier in care a fost.

Vasile Blaga, la DNA

ACTUALIZARE 09:50 Vasile Blaga a fost audiat ca martor intr-un nou dosar Vasile Blaga a declarat la plecarea din sediul DNA ca dosarul vizeaza un accident usor in care a fost implicata masina sa in urma cu aproximativ doua saptamani, potrivit Digi24. ------ Co-presedintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat azi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), informeaza Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )