Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radu Batrinu este noul director de marketing al Flanco Retail

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radu Batrinu este noul director de marketing al Flanco Retail

Flanco Retail anunta numirea lui Radu Batrinu in functia de director de marketing al companiei. Cu o experienta de 11 ani in retailul electro-IT, Radu Batrinu se alatura echipei Flanco din pozitia de trade marketing manager la reprezentanta romaneasca. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Batrinu, noul Director de Marketing al Flanco Retail

Radu Batrinu este noul Director de Marketing al Flanco Retail, domnia sa avand o experienta de 11 ani in retailul electro-IT si fiind, anterior, Trade Marketing Manager la reprezentanta romaneasca a unuia dintre cei mai importanti producatori mondiali de electrocasnice, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Bogdan Jambori, noul Director de Business al Klar Professional

Bogdan Jambori, noul Director de Business Unit al Klar Professional, divizia de refinisari auto a producatorului de lacuri si vopsele Policolor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Radu Tudor: Este dizgratios tot acest spectacol al atacarii reciproce

Radu Tudor este de parere ca atacurile dintre PNL si PSD sunt dizgratioase, in conditiile in care reprezentantii celor partide au umblat de gat si s-au pupat. Ar fi important ca fiecare sa.

Archival Disc este noul mediu de stocare creat de Sony si Panasonic

Desi este evident ca cei mai multi dintre noi renunta la folosirea discurilor de orice fel pentru stocare, Sony si Panasonic au creat Archival Disc. Personal, sunt la al treilea notebook fara unitate optica. Este evident totusi ca nu reprezint profilul general al utilizatorului, se pare ca la nivel global mai exista un interes semnificativ pentru stocarea pe discuri. Discurile Blu-ray, de la prima varianta care era capabila sa gazduiasca 25 de GB, au evoluat pana la formatul BDXL, capabil [].

Tariceanu este noul presedinte al Senatului.

UPDATE 17:20 - Calin Popescu Tariceanu a fost ales presedinte al Senatului. Fostul premier a primit 93 de voturi. Marius Obreja, candidatul PNL a fost votat de 45 de senatori, iar Dumitru Oprea, propunerea PDL, a intrunit doar 15 voturi. UPDATE Votul pentru sefia Senatului s-a incheiat. Comisia de numaratoare a voturilor s-a retras intr-o sala separata. UPDATE Senatorii au inceput votul pentru sefia Senatului. Votul este secret, iar senatorii au primit o lista cu cei trei candidati, urmand sa .

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )