Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu este noul presedinte al Senatului.

România Liberă România Liberă,
Tariceanu este noul presedinte al Senatului.

UPDATE 17:20 - Calin Popescu Tariceanu a fost ales presedinte al Senatului. Fostul premier a primit 93 de voturi. Marius Obreja, candidatul PNL a fost votat de 45 de senatori, iar Dumitru Oprea, propunerea PDL, a intrunit doar 15 voturi. UPDATE Votul pentru sefia Senatului s-a incheiat. Comisia de numaratoare a voturilor s-a retras intr-o sala separata. UPDATE Senatorii au inceput votul pentru sefia Senatului. Votul este secret, iar senatorii au primit o lista cu cei trei candidati, urmand sa . continuă pe România Liberă

Tariceanu i-a luat locul lui Antonescu la Senat. Presedintele PNL: Domnul Tariceanu este o amintire rusinoasa

Dupa ce, luni, senatorul independent Calin Popescu-Tariceanu a fost votat ca presedinte al Senatului, Crin Antonescu a declarat ca domnul Tariceanu este o amintire rusinoasa a PNL. Eu cred ca PNL.

Tariceanu, noul presedinte al Senatului

Calin Popescu Tariceanu a fost ales, in urma cu putin timp, presedinte al Senatului, cu 93 de voturi, scriu surse din presa.

Ponta: Tariceanu este potrivit sa duca mai departe proiectele USL

Premierul Victor Ponta a salutat, luni, votul prin care Calin Popescu Tariceanu a devenit noul presedinte alSenatului, spunand ca fostul premier are experienta necesara pentru a fi al doilea om din stat. St.

Cosmin Contra renunta la FC Petrolul! Este noul antrenor al Getafe UPDATE.

UPDATE: Getafe a confirmat un acord de principiu semnat cu antrenorul Cosmin Contra, care urmeaza sa fie prezentat oficial marti. Contra va fi primul antrenor roman din prima liga spaniola. Ieri, dupa meciul de la Piatra Neamt, am fost sunat de oficialii de la Getafe pentru a prelua echipa. Am acceptat. Am fost rugat sa nu vorbesc despre acest lucru pana la prezentarea oficiala, a declarat Contra, conform Dolce Sport. Luni, Getafe, l-a demis pe actualul antrenor Luis Garcia. --- Cosmin .

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

Crin Antonescu: Tariceanu este o amintire rusinoasa a PNL (VIDEO)

LiderulPNL, CrinAntonescu, a declarat, luni seara, ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu este o amintire rusinoasa pentru partidul sau. Din punctul de vedere al partidului, ceea ce era impo.

Antonescu: Atitudinea lui Tariceanu este cea mai rusinoasa a unui fost presedinte al PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca fostul lider al partidului Calin Popescu Tariceanu da dovada de cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte al PNL, prin acceptarea sustinerii PSD pentru sefia Senatului. Antonescu a fost intrebat cum vede anuntul lui Tariceanu si al liderilor PSD de a-l sustine pentru a fi presedinte al Senatului. Daca este alegerea, nu comentez alegerea altor grupuri. Eu sunt interesat de pozitia PNL, merg acum la sedinta de grup, foarte .

VIDEO Calin Popescu-Tariceanu a fost ales presedinte al Senatului

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales luni presedinte al Senatului. Fostul lider PNL, propunerea USD la sefia Senatului, a primit 93 de voturi, fata de cele 45 de voturi obtinute de candidatul liberal Marius Obreja si cele 15 primite de propunerea PDL Dumitru Oprea.

Sorin Rosca Stanescu: Miscarea lui Ponta cu Tariceanu este una inteligenta. PNL primeste o lovitura de imagine

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a declarat luni ca miscarea lui Victor Ponta de a-l sustine pe Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului este una inteligenta, lovind doi iepuri dintr-o lovitura. Miscarea pe.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )