Libnet.ro
UNICEF

18:00

Radu Beligan a fost inmormantat cu salve de foc. Caramitru: Casa lui ramane aici, teatrul romanesc

Adevărul Adevărul,
Radu Beligan a fost inmormantat cu salve de foc. Caramitru: Casa lui ramane aici, teatrul romanesc

Maestrul Radu Beligan a fost inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, fiind decorat cu Steaua Romaniei. Trupul maestrului a fost depus vineri seara la biserica Coltea, urmand ca sambata dimineata sa fie dus pe ultimul drum, de la Teatrul National, spre cimitirul Bellu. continuă pe Adevărul

Radu Beligan a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitala (VIDEO)

Radu Beligan a iesit sambata din scena. O scena care va duce dorul marelui actor, care a trait pentru publicul sau. Mari personalitati ale teatrului, dar si oameni care l-au admirat de-a lungul vietii pe.

George Ivascu: Radu Beligan a fost un om foarte generos. Am fost convins ca o sa il celebram la 100 de ani

Directorul Teatrului Metropolis, George Ivascu, a declarat miercuri ca Radu Beligan a fost un om foarte generos si ca isi imagina ca il va celebra pe artist la implinirea varstei de 100 de ani.

Marii actori il conduc pe Radu Beligan pe ultimul drum. Caramitru: Casa lui ramane aici, teatrul romanesc

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, fiind decorat cu Steaua Romaniei. Trupul maestrului a fost depus vineri seara la biserica Coltea, urmand ca sambata dimineata sa fie dus pe ultimul drum, de la Teatrul National, spre cimitirul Bellu.

Radu Beligan, adus in foaierul Teatrului National. Maestrul va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al maestrului Radu Beligan a fost adus in foaierul Teatrului National acolo unde cei care l-au iubit isi pot lua ramas. Radu Beligan va fi inmormantat.

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Traficul rutier va fi restrictionat in Bucuresti

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, fiind decorat cu Steaua Romaniei. Trupul maestrului a fost depus vineri seara la biserica Coltea, urmand ca sambata dimineata sa fie dus pe ultimul drum, de la Teatrul National, spre cimitirul Bellu.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, cu onoruri militare

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, pentru ca a fost decorat cu Steaua Romaniei. Toti cei care doresc sa-si ia adio de la actor pot.

Radu Beligan, inmormantat cu onoruri militare. Lacrimi si durere la capataiul marelui actor

Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan a fost depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti. inmormantarea.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu, alaturi de Emil Hossu, Ion Lucian si Tatiana Stepa

Locul de veci al lui Radu Beligan, la Cimitirul Bellu din Capitala, va fi langa cele ale actorilor Emil Hossu si Ion Lucian si interpretei de muzica folk Tatiana Stepa. Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, intre orele 10. 00 si 13. 00, iar inmormantarea va avea loc in aceeasi zi la Cimitirul Bellu, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

Ultimul interviu al lui Radu Beligan - Dezvaluiri din biblioteca marelui maestru

Radu Beligan a acordat un ultim interviu in luna februarie a acestui an. El i-a primit in casa pe cei de la Ziarul Metropolis unde a facut niste dezvaluiri din biblioteca sa. In intimitatea bibliotecii personale,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )