Libnet.ro
UNICEF

19:16

Marii actori il conduc pe Radu Beligan pe ultimul drum. Caramitru: Casa lui ramane aici, teatrul romanesc

Adevărul Adevărul,
Marii actori il conduc pe Radu Beligan pe ultimul drum. Caramitru: Casa lui ramane aici, teatrul romanesc

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, fiind decorat cu Steaua Romaniei. Trupul maestrului a fost depus vineri seara la biserica Coltea, urmand ca sambata dimineata sa fie dus pe ultimul drum, de la Teatrul National, spre cimitirul Bellu. continuă pe Adevărul

VIDEO+FOTO. Rolurile memorabile ale lui Radu Beligan. Ultimul a fost in Nemuritorul

Seniorul teatrului romanesc, maestrul Radu Beligan, s-a nascut la 14 decembrie 1918, la Galbeni, in apropiere de orasul Roman si s-a stins din viata miercuri, 20 iulie 2016, la Bucuresti. El a avut o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio.

Radu Beligan, condus pe ultimul drum, la cimitirul Bellu

Sute de persoane - rude, colegi de teatru, prieteni si oameni simpli - au venit sambata la Teatrul National din Bucuresti pentru a-si lua ramas bun de la maestrul Radu Beligan. Rand pe rand, la sicriul cu trupul neinsufletit al actorului si regizorului Radu Beligan si-au prezentat un ultim omagiu mari actori, colaboratori, printre care Mihai Malaimare, Dorel Visan, Florin Piersic, Maia Morgenstern, Adela Marculescu, Horatiu Malaele, Gheorghe Turda. A fost prezenta, de asemenea, principesa Maria.

Radu Beligan a fost inmormantat cu salve de foc. Caramitru: Casa lui ramane aici, teatrul romanesc

Maestrul Radu Beligan a fost inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, fiind decorat cu Steaua Romaniei. Trupul maestrului a fost depus vineri seara la biserica Coltea, urmand ca sambata dimineata sa fie dus pe ultimul drum, de la Teatrul National, spre cimitirul Bellu.

Dan Negru, comentariu sfasietor dupa moartea lui Radu Beligan

Vedeta Antenei 1, Dan Negru, ofera o observatie cutremuratoare dupa disparitia unora dintre marii actori ai Romaniei. intr-o postare pe Facebook, Negru face o paralela intre lumea celor ce dispar.

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Traficul rutier va fi restrictionat in Bucuresti

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, fiind decorat cu Steaua Romaniei. Trupul maestrului a fost depus vineri seara la biserica Coltea, urmand ca sambata dimineata sa fie dus pe ultimul drum, de la Teatrul National, spre cimitirul Bellu.

Actori, prieteni si oameni simpli si-au luat ramas bun de la maestrul Radu Beligan

Sute de persoane - rude, colegi de teatru, prieteni si oameni simpli - au venit astazi la Teatrul National din Bucuresti pentru a-si lua ramas bun de la maestrul Radu Beligan.

Radu Beligan, interviu pentru Jurnalul National

Pentru maestru, viata este acel lucru minunat pe care il descoperim prea tarziu. Radu Beligan era o Mare intalnire, pentru fiecare dintre noi pentru actori, o rampa de lansare, pentru ju.

Ultimul interviu al lui Radu Beligan - Dezvaluiri din biblioteca marelui maestru

Radu Beligan a acordat un ultim interviu in luna februarie a acestui an. El i-a primit in casa pe cei de la Ziarul Metropolis unde a facut niste dezvaluiri din biblioteca sa. In intimitatea bibliotecii personale,.

Primele reactii dupa moartea maestrului Radu Beligan: A murit ultimul stalp mare al teatrului romanesc

A murit ultimul stalp mare al teatrului romanesc, a declarat actorul Dorel Visan, miercuri, dupa pierderea maestrului Radu Beligan. A fost ultimul model de seriozitate, de.

Secretul ultimului interviu al maestrului Radu Beligan. Ce a dezvaluit Mihai Gadea

Ultimul interviu acordat de actorul Radu Beligan, care a decedat miercuri, a fost in urma cu trei ani, Antenei 3. Mihai Gadea a dezvaluit ca se intampla in august 2013. Atunci, m.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )