Libnet.ro
UNICEF

19:45

Radu Beligan, adus in foaierul Teatrului National. Maestrul va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

B1 B1,
Radu Beligan, adus in foaierul Teatrului National. Maestrul va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al maestrului Radu Beligan a fost adus in foaierul Teatrului National acolo unde cei care l-au iubit isi pot lua ramas. Radu Beligan va fi inmormantat. continuă pe B1

Radu Beligan, interviu pentru Jurnalul National

Pentru maestru, viata este acel lucru minunat pe care il descoperim prea tarziu. Radu Beligan era o Mare intalnire, pentru fiecare dintre noi pentru actori, o rampa de lansare, pentru ju.

Femeile din viata lui Radu Beligan. Pe cine a iubit Maestrul

Radu Beligan a murit miercuri, 20 iulie, la varsta de 97 de ani. Unul dintre cei mai iubiti si, cu siguranta, cel mai longeviv actor roman, Beligan a fost foarte discret in ceea ce priveste viata.

Radu Beligan a murit. Lumea teatrului, devastata de disparitia actorului. Arsinel: Sa-i pastram o imagine de monument

Radu Beligan a murit. Actorul s-a stins din viata miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias din Capitala, ca urmare a unui stop cardio-respirator. La auzul vestii, colegii de scena ai maestrului si-au exprimat la unison durerea.

Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus in foaierul Salii Mari a Teatrului National

Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan, care a decedat, marti, la varsta de 97 de ani, va fi depus in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, sambata, intre orele 10. 00 si 13.

Cum l-a refuzat Bendeac pe maestrul Radu Beligan: imi vine si acum sa-mi dau pumni in cap

Radu Beligan, maestru al teatrului romanesc, s-a stins din viata, miercuri, la varsta de 97 de ani. Actorul Mihai Bendeac, indurerat de vestea primita, marturiseste cum atunci cand a dat.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu, alaturi de Emil Hossu, Ion Lucian si Tatiana Stepa

Locul de veci al lui Radu Beligan, la Cimitirul Bellu din Capitala, va fi langa cele ale actorilor Emil Hossu si Ion Lucian si interpretei de muzica folk Tatiana Stepa. Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, intre orele 10. 00 si 13. 00, iar inmormantarea va avea loc in aceeasi zi la Cimitirul Bellu, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, cu onoruri militare

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, pentru ca a fost decorat cu Steaua Romaniei. Toti cei care doresc sa-si ia adio de la actor pot.

Maestrul Radu Beligan a murit. Ce i-a adus sfarsitul

Maestrul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a fost internat in Spitalul de Urgenta Elias vineri, la ora 13. 00, in sectia de Terapie Intensiva, in stare de.

VIDEO+FOTO. Rolurile memorabile ale lui Radu Beligan. Ultimul a fost in Nemuritorul

Seniorul teatrului romanesc, maestrul Radu Beligan, s-a nascut la 14 decembrie 1918, la Galbeni, in apropiere de orasul Roman si s-a stins din viata miercuri, 20 iulie 2016, la Bucuresti. El a avut o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )