Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Mazare rupe tacerea dupa achitarea de la iCCJ

Antena3 Antena3,
Radu Mazare rupe tacerea dupa achitarea de la iCCJ

Radu Mazare a fost achitati joi de iCCJ in dosarul privind construirea de locuinte modulare grupate in campusul social Henri Coanda din Constanta, instanta aplicandu-i insa o amenda penala de 5. 000 de. continuă pe Antena3

ICCJ ar putea pronunta joi sentinta in dosarul campusului social Henri Coanda, in care DNA a cerut condamnari de 7 ani de inchisoare pentru Radu Mazare si pentru fratele sau

ICCJ ar putea pronunta joi sentinta in dosarul campusului social Henri Coanda, in care DNA a cerut condamnari de 7 ani de inchisoare pentru Radu Mazare si pentru fratele sau, ei fiind judecati pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita si fals in declaratii.

Radu Mazare, ACHITAT in dosarul privind construirea unor locuinte sociale

Radu Mazare a fost achitat in dosarul privind construirea unor locuinte sociale, primid doar o amenda penala de 5. 000 de lei pentru fals. De asemenea, fratele sau a primit amenda de 5. 000 si a fost achitat,.

Curtea Suprema ar putea pronunta o prima sentinta in dosarul Henri Coanda in care Radu Mazare este acuzat de luare de mita

Curtea Suprema este asteptata joi sa pronunte o prima sentinta in dosarul Henri Coanda, dosar in care fostul primar al Constantei, Radu Mazare, si fratele sau Alexandru, sunt acuzati de luare de mita. Procurorii DNA au cerut o pedeapsa de 7 ani de inchisoare pentru amandoi.

Astazi este Ziua Nationala a Madagascarului, tara cu regi, triburi si bungalouri de lux, unde Radu Mazare a cerut azil politic

La 26 iunie este mare sarbatoare in Madagascar, tara unde s-a refugiat Radu Mazare, fostul primar al Constantei. Tara este macinata de greve, oamenii fiind nemultumiti si de guvern si de presedinte.

Radu Mazare a fost achitat in dosarul Henri Coanda. Decizia nu este definitiva

Magistratii iCCJ s-au pronuntat noi, 28 iunie, in prima instanta in dosarul in care fostul edil al Constantei era acuzat de luare de mita si fals in declaratii.

Radu Mazare a fost achitat in dosarul Henri Coanda

Radu Mazarea primit o amenda penala de 5. 000 de lei pentru fals si a fost achitat pentru luare de mita, in dosarulcampusului Henri Coanda. Daca nu va achita amenda, judecatorii spun ca Radu.

Galati: O fetita a murit, iar mama sa este ranita grav, dupa ce au fost lovite de o masina

O fetita, in varsta de 6 ani, a murit, iar mama sa, in varsta de 38 de ani, a fost grav ranita, dupa ce au fost lovite, joi, de o masina. Cele doua se deplasau pe marginea unui drum din localitatea.

Fostul sef ANAF a FUGIT dupa ce a fost condamnat la inchisoare: Serban Pop, dat in urmarire generala

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, a fost dat in urmarire generala, la o zi dupa ce a fost condamnat la 5 ani de inchisoare. Fotografia acestuia si informatii despre motivul cautarii au fost postate pe.

Alina Bica, data in URMARIRE GENERALA dupa ce a fost condamnata la inchisoare

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, aflata in Costa Rica, a fost data in urmarire generala, miercuri, la o zi dupa ce a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare. Decizia a fost in data in dosarul in ca.

Sfarsit cumplit pentru o fetita din Galati. A murit dupa ce a fost lovita de o masina al carei sofer avea permisul suspendat

O fetita de cinci ani, din judetul Galati, a murit dupa ce a fost lovita de o masina al carei sofer avea dreptul de a conduce suspendat, potrivit unui comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Politie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )