Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Soviani: Protocolul SRI este falsificat? CSAT ar trebui sa se sesizeze

România Liberă România Liberă,
Radu Soviani: Protocolul SRI este falsificat? CSAT ar trebui sa se sesizeze

Documentul publicat de SRI ca fiind ,,protocolul secret, acum declasificat, prezinta numeroase dub. continuă pe România Liberă

Centrul de Resurse Juridice: Protocolul incheiat intre PG si SRI este in afara Constitutiei

Centrul de Resurse Juridice CRJ) a avertizat ca protocolul incheiat in 2009 intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii SRI) este in afara Constitutiei si legii. CRJ a facut parte din.

Radu Soviani: Ce contin, in realitate, filele 17 si 18 din protocolul SRI cu Parchetul General

SRI admite ca a prezentat public altceva decat originalul paginilor 17 si 18 ale Protocolului inchei.

Traian Basescu: Nu am stiu de protocolul SRI- Parchetul General. Nu trebuia sa fie secret, este incorect (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Sorinei Matei, Actualitatea romaneasca, protocolul secret din DNA si Parchetul General din 2009 care a fost desecretizat vineri. Fostul presedinte a afirmat ca el nu a .

Dana Girbovan (UNJR): Gravitatea celor prevazute in protocolul SRI - Parchet este cutremuratoare

Presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, considera ca reglementarile din protocolul incheiat i.

Fostul colonel Daniel Dragomir dezvaluie cine a redactat protocolul SRI-Parchetul General: SRI l-a ascuns de ochii publicului

Fostul colonel Daniel Dragomir a dezvaluit ca Serviciul a sters datele care sa permita identificarea ofiterului care a redactat protocolul incheiat intre SRI si Parchetul General. intr-o postare pe.

Fost membru CSM: Mi-am pus mainile in cap cand am citit protocolul SRI-Parchet

Adrian Toni Neacsu, fost judecator si membru al CSM, a precizat ca atunci cand a citit protocolul dintre SRI si Parchet si-a pus mainile in cap. in general eu sunt o persoana echilibrata.

Melescanu, lovitura la adresa SRI. Practicile din protocolul SRI-Parchetul General contravin in mod FLAGRANT statului de drept. Cine se va ocupa de interceptari

Ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu, reactioneaza dupa desecretizarea protocolului incheiat intre SRI si Parchetul General. El considera ca documentul facut public aduce la lumina practici care.

Sorina Matei, despre protocolul SRI - Parchetul General: Kovesi a facut un protocol PESTE capul DNA, cu incalcarea legii (VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei reactioneaza dupa ce Serviciul Roman de Informatii SRI) a publicat protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009. Realizatorul emisiunii.

Fost membru CSM: Mi-am pus mainile in cap cand am citit protocolul SRI - PG. E un dezastru pentru drepturile omului

Serviciul Roman de Informatii a publicat vineri pe site Protocolul de colaborare cu Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul.

Protocolul SRI-Parchetul General incalca flagrant Constitutia

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a transmis presei o declaratie in care afirma ca, dupa desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchetul General, se va putea vorbi despre latura penala a tuturor faptelor petrecute peste lege si despre calitatea institutionala a celor implicati, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )