Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dana Girbovan (UNJR): Gravitatea celor prevazute in protocolul SRI - Parchet este cutremuratoare

România Liberă România Liberă,
Dana Girbovan (UNJR): Gravitatea celor prevazute in protocolul SRI - Parchet este cutremuratoare

Presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, considera ca reglementarile din protocolul incheiat i. continuă pe România Liberă

Dana Girbovan: Gravitatea prevederilor din acest protocol este cutremuratoare

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, a avut criticat dur Protocolul dintre SRI si Parchetul General, care a fost desecretizat vineri. Girbovan sustine ca protocolul incalca normele constitutionale si.

Dana Girbovan, despre Protocolul dintre SRI si Parchetul General: Gravitatea prevederilor din acest Protocol este cutremuratoare

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, critica in termeni extremi de duri Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General desecretizat vineri. Potrivit.

Melescanu, lovitura la adresa SRI. Practicile din protocolul SRI-Parchetul General contravin in mod FLAGRANT statului de drept. Cine se va ocupa de interceptari

Ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu, reactioneaza dupa desecretizarea protocolului incheiat intre SRI si Parchetul General. El considera ca documentul facut public aduce la lumina practici care.

Sorina Matei, despre protocolul SRI - Parchetul General: Kovesi a facut un protocol PESTE capul DNA, cu incalcarea legii (VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei reactioneaza dupa ce Serviciul Roman de Informatii SRI) a publicat protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009. Realizatorul emisiunii.

Fost membru CSM: Mi-am pus mainile in cap cand am citit protocolul SRI - PG. E un dezastru pentru drepturile omului

Serviciul Roman de Informatii a publicat vineri pe site Protocolul de colaborare cu Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul.

Traian Basescu: Nu am stiu de protocolul SRI- Parchetul General. Nu trebuia sa fie secret, este incorect (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Sorinei Matei, Actualitatea romaneasca, protocolul secret din DNA si Parchetul General din 2009 care a fost desecretizat vineri. Fostul presedinte a afirmat ca el nu a .

Protocolul SRI-Parchetul General: Ce detaliu-bomba apare la pagina 17 (FOTO)

Primul protocol incheiat intre SRI si Parchetul General, protocol care include si DNA, a fost desecretizat vineri de Serviciul Roman de Informatii. La o privire atenta, se poate observa un detaliu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )