Libnet.ro
UNICEF

05:00

Radu Stroe, despre posibila sustinere a lui Basescu: Presedintele ne curteaza din 2005, de cand voia sa ne desfiinteze

Antena3 Antena3,
Radu Stroe, despre posibila sustinere a lui Basescu: Presedintele ne curteaza din 2005, de cand voia sa ne desfiinteze

PNL nu crede in Traian Basescu, a spus Radu Stroe, desi presedintele ne curteaza din 2005, pentru ca liberalii il cunosc foarte bine. intrebat ce crede despre afirmatiile lui Traian Basescu, cel care a spus. continuă pe Antena3

Radu Stroe, despre scandalul din USL: Ca si intr-o familie, exista discutii in contradictoriu

Vicepresedinte PNL Radu Stroe a declarat ca USL nu este dezbinat, dar a acceptat ca in ultima vreme au existat discutii contradictorii. USL nu este dezbinat cata vreme vii cu angajarea raspunderii in fata Guver.

Radu Stroe: Seful comisiei de ancheta in cazul terenului cumparat de familia Basescu va fi de la PSD

Comisia de ancheta in cazul terenului cumparat de familia Basescu va fi cel mai probabil condusa de un specialist in Agricultura, de la PSD, a spus ministrul de Interne, sambata, la Antena 3. Radu Stroe a.

Ponta, despre bugetul pentru 2014: Basescu da o batalie politica cu Guvernul.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a finalizat bugetul pentru 2014, a avertizat cetatenii cu privire la efectele blocarii bugetului de catre presedintele Traian Basescu si a declarat ca presedintele da o batalie politica cu Guvernul. Am finalizat bugetul pentru 2014, negociat cu toate institutiile internationale cu care Romania are acorduri si, evident, toti ministri merg la Parlament pentru a sustine acest buget, a declarat Victor Ponta. Batalia politica are anumite limite, .

Adevarul Live cu Radu Paraschivescu, despre noile lui volume

La Adevarul Live de la ora 11. 00 este invitat scriitorul Radu Paraschivescu, ce va vorbi, impreuna cu Cezar Paul-Badescu, despre cele doua carti pe care urmeaza sa le lanseze la Targul de Carte Gaudeamus: Maimuta carpatina si De la Waters la Similea. Oameni cool scriu despre muzica lor.

Adevarul Live cu Radu Paraschivescu, despre noile sale volume

La Adevarul Live a fost invitat scriitorul Radu Paraschivescu, care a vorbit, impreuna cu Cezar Paul-Badescu, despre cele doua carti pe care urmeaza sa le lanseze la Targul de Carte Gaudeamus: Maimuta carpatina si De la Waters la Similea. Oameni cool scriu despre muzica lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )