Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Tudor: Castigatorul alegerilor parlamentare din Romania, prezis de un analist al The Economist Intelligence Unit

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Castigatorul alegerilor parlamentare din Romania, prezis de un analist al The Economist Intelligence Unit

Partidele politice de centru-dreapta, conduse de liberali, vor castiga alegerile parlamentare din Romania din decembrie si vor forma o coalitie majoritara, afirma Matthew Sherwood, economist senior la The Economist Intelligence Unit, care a participat la conferinta online The Economist Europes Landscape in the Shadow of The Pandemic. Romania: Transformation Recovery Resilience. continuă pe Antena3

Radu Tudor: in tara asta poluata si plina de gunoaie, s-au cheltuit 3 miliarde de euro pentru mediu in 2019?!

Radu Tudor vorbeste, pe blogul personal, despre cheltuielile pentru protectia mediului in Romania, care s-au ridicat la aproximativ 16 miliarde de lei in anul 2019, in conditiile in care traim intr-o tara cu multe proceduri de infrigement pentru numeroase gropi de gunoi neconforme, orase poluate grav, mii de tone de peturi, pungi, cutii de tabla, deseuri si alte mizerii prezente masiv in zonele urbane si rurale.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor: Fiecare zi in care acest Parlament isi prelungeste activitatea peste termenul constitutional, este o zi in care Romania este in pericol (VIDEO)

In timpul zilei de joi, 22 octombrie, premierul Ludovic Orban a sustinut o declaratie de presa in timpul careia a fost intrebat si de ce Guvernul nu doreste amanarea alegerilor parlamentare din acest.

Gabriel Oprea va candida ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie: Fostul vicepremier intra in cursa electorala pentru un mandat de deputat, in Bucuresti

Fostul vicepremier Gabriel Oprea candideaza ca independent pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai.

Orasul din Romania unde trenul a trecut zeci de ani prin cimitir. Cum a fost posibil asa ceva

Cimitirul este locul in care locatarii nu ar trebui deranjati niciodata, insa la noi in tara totul este posibil. Astfel, intr-o localitate din Romania, zeci de ani, prin cimitir a trecut zi de zi trenurile, unul dintre ele fiind chiar un accelerat. Abia din 2012 linia ferata a fost desfintata, iar mortii din cimitir si-au .

Cum pot lua elevii si prescolarii caculatoare gratuit. Noul program din Romania

Noul program din Romania care le vine in ajutor invataceilor, dar si altor institutii. Asociatia Ateliere Fara Frontiere a lansat un nou program cu ajutorul carora unitatile de invatamant pot sa profite acum pentru a beneficia de zeci de calculatoarele. Totul gratuit! Dam Click pe Romania 2020: Elevii si prescolarii, calculatoare gratuit cu ajutorul noului .

Zonele de Rai din Romania. Locuri de vizitat pentru un city break de vis la tine in tara

Nu stiti nimic despre Romania dincolo de Dracula si de dragostea nationala pentru sarmale? Daca nu stiati inca, va spunem noi, Romania este intr-adevar un colt de rai, incredibila, cu peisaje de basm. Zonele de Rai din Romania Romania, din punct de vedere turistic, este o tara puternica, misterioasa, si plina de contraste. Romania este .

Raed Arafat, despre bilantul alarmant din Romania. 255 de localitati au rata de incidenta peste 3 la mia de locuitori: De aici vine presiunea

Faptul ca situatia in spitale este una disperata nu mai este o noutate. Ceea ce nu stiam este, insa, numarul ingrijorator al localitatilor care depasesc rata de incidenta critica, de peste 3 cazuri la mia de locuitori. in cursul serii de ieri, Raed Arafat a prezentat oficial bilantul COVID-19 din Romania, iar din pacate, cifrele .

Singurul judet din Romania care tine pandemia sub control: Am luat masuri si am verificat foarte serios

Un judet din Romania a avut ieri 0,67 incidenta cumulata la nivel judetean in ultimele 14 zile, raportate la 1,000 de locuitori, fiind cea mai mica din tara. Pe de alta parte Capitala a acut coeficientul infectarilor de 3,19, peste pragul critic. Singurul judet din tara care tine pandemia sub control Dorita cetatenilor care au .

Artista din Romania, depistata cu Covid-19. Are nevoie disperata de ajutor pentru a trai

O interpreta de muzica populara de la noi le-a dat o veste trista fanilor sai. Aceasta a fost testata positiv cu coronavirus. Din pacate, starea in care se afla i-a socat pe cei mai multi. Cantareata are nevoie disperata de ajutor pentru a trai. O cantareata din Romania, infectata cu COVID-19. Striga disperat de ajutor .

INFOGRAFIC Topul dezvoltatorilor de jocuri din Romania. Anul trecut industria locala a inregistrat vanzari de peste 200 milioane dolari

Pentru prima oara in istoria industriei de game development din Romania, cifra de afaceri inregistrata de cele peste 100 de studiouri ce activeaza local a depasit 200 milioane de dolari, conform studiului anual al Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania, in crestere cu 14,65% fata de 2018. Peste jumatate dintre studiourile romanesti se afla in Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )