Libnet.ro
UNICEF

00:06

Gabriel Oprea va candida ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie: Fostul vicepremier intra in cursa electorala pentru un mandat de deputat, in Bucuresti

B1 B1,
Gabriel Oprea va candida ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie: Fostul vicepremier intra in cursa electorala pentru un mandat de deputat, in Bucuresti

Fostul vicepremier Gabriel Oprea candideaza ca independent pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai. continuă pe B1

Gabriel Oprea candideaza la alegerile parlamentare, desi e pus sub acuzare pentru moartea lui Gigina

Gabriel Oprea candideaza ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat .

Lista PSD Constanta pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Aglomeratie de demnitari

PSD Constanta a depus listele de candidati la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Desi era in carti, pe loc eligibil, de pe liste lipseste Decebal Fagadau, fostul primar al Constantei, inca in functie pana la investirea lui Vergil Chitac. Fagadau si-a dat in ajun demisia din PSD, ca urmare a aparitiei comunicatului DNA care anunta ca este trimis in judecata alaturi de Radu Mazare si alti functionari publici, complici la o infractiune.

Actele cu care pot vota la alegerile parlamentare din 2020 romanii care locuiesc in diaspora

Alegerile parlamentare bay la usa, fie ca se vor organiza pe data de 6 decembrie, fie ca se vor desfasura mai tarziu, dupa decizia CCR care a dat castig de cauza Parlamentului in disputa privind stabilirea.

Plecati din PSD, Serban Nicolae si Liviu Plesoianu vor candida la alegerile parlamentare pe listele PER

Serban Nicolae si Liviu Plesoianu, plecati din PSD pentru ca nu au fost pusi pe listele pentru parlamentare,vor candida totusi in 6 decembrie, dar din partea Partidului Ecologist Roman.

Cine sunt cei 13 candidati PNL din Olt pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Cei 13 candidati PNL din Olt, validati in Biroul Politic National, si-au depus astazi dosarele de candidatura la Biroul Electoral Judetean Olt, PNL fiind a treia formatiune care isi inscrie in cursa competitorii.

ORBAN, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Pana la ora actuala avem 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani

Premierul Ludovic Orban a afirmat azi ca pana la ora actuala au strans 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani pentru sustinerea candidatilor Partidului National Liberal la alegerile parlamentare din decembrie.

Joi este ultima zi pentru depunerea listelor de candidati la alegerile parlamentare

Termenul pentru depunerea, la Birourile electorale de circumscriptie, a listelor de candidati pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie se incheie joi, noteaza Agerpres. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorala Permanenta, constatarea ramanerii definitive a candidaturilor va fi pe 2 noiembrie, iar campania electorala incepe pe 6 noiembrie. Pana miercuri, printre cei care au anuntat depunerea la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a listelor parlamentare pe Bucuresti se afla PSD, PNL, PMP. AEP a anuntat ca in data de 7 septembrie a inceput perioada electorala aferenta alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din data de 6 decembrie.

DOCUMENT Lista completa a candidatilor PSD la alegerile parlamentare 2020 Schimbare de garda: Oprisan, Nicolicea, Dancila si Iordache, inlocuiti cu Rafila, Streinu-Cercel, Vlad Piedone sau Maya Teodoriu

Termenul pentru depunerea listelor de candidati pentru alegerile parlamentare se incheie joi. Social-democratii si-au depus deja candidaturile la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La nivel oficial, organizatiile au fost cele care au propus candidatii, dar in realitate conducerea partidului a taiat de pe liste persoanele de care a dorit sa scape. Practic, prin reglare de conturi, conducerea PSD i-a tras pe linie moarta pe Marian Oprisan, Viorica Dancila, Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Serban Nicolae. in locul lor PSD vrea sa castige cu medici cunoscuti ca Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Patriciu Achimas-Cadariu dar in spatele acestor nume sunt strecurati si candidati controversati.

Marian Oprisan va deschide lista PSD Vrancea pentru Senat la alegerile parlamentare

Marian Oprisan, fost presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, va deschide lista PSD din acest judet pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei.

Astazi este ultima zi pentru depunerea listelor de candidati la alegerile parlamentare

Termenul pentru depunerea, la Birourile electorale de circumscriptie, a listelor de candidati pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie se incheie astazi.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )