Libnet.ro
UNICEF

20:15

Radu Tudor, despre conflictul institutional de dupa accidentul din Apuseni: Este obligatorie si de mare bun-simt o ancheta parlamentara

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, despre conflictul institutional de dupa accidentul din Apuseni: Este obligatorie si de mare bun-simt o ancheta parlamentara

Analistul Radu Tudor a vorbit marti, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei despre conflictul dintre institutii, in cazul asumarii responsabilitatii dupa accidentul aviatic din Apuseni. Guvernul a stabilit. continuă pe Antena3

Decizia Bisericii Ortodoxe Romane dupa accidentul din Apuseni.

Cei unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic din Apuseni au primit crucea arhiepiscopala pentru mireni, cea mai inalta distinctie pe care Arhiepiscopia Alba Iulia o poate acorda persoanelor din afara clerului, transmite Mediafax. Salvatorii au primit distinctiile de la IPS Irineu, arhiepiscopul Alba Iuliei, in Catedrala Reintregirii din Alba Iulia, la finalul liturghiei de duminica. De asemenea, in cadrul slujbei, ierarhul ortodox si preotii au rostit o .

Radu Tudor: Am pretentia ca aceste institutii foarte puternic finantate sa poata gasi sapte telefoane in Muntii Apuseni

Radu Tudor a vorbit luni, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei despre balbaiala in cazul localizarii telefoanelor mobile in operatiunea de salvare ce a avut loc in urma accidentului aviatic din Apuseni. Este.

Accidentul din Apuseni - Medicul Valentin Calu: Momentul accidentului e tulbure, m-am lovit la cap. Motii ne-au gasit cand trebuia

Medicul Valentin Calu, ranit in accidentul din Apuseni, spune ca momentul prabusirii avionului este tulbure pentru el, intrucat s-a lovit la cap si, fiind inconstient, a fost impins afara din aeronava de doctorul Ianceu, adaugand ca are un respect de nedescris pentru motii care i-au salvat, relateaza Mediafax.

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, a intrat in operatie

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, este operat din nou astazi, la nas si la picioare. Medicii au amanat saptamana trecuta interventiile chirurgicale pentru ca Razvan Petrescu a.

Accidentul din Apuseni: informatii privind pozitia avionului de la Ministerul Apararii ...

Din raportul facut public de Guvern in legatura cu accidentul aviatic din Apuseni lipseste o informatie extrem de importanta, informatie care a aparut intr-o prima versiune a documentului: Ministerul Apararii a determinat distanta dintre ultima pozitie cunoscuta a avionului si locul prabusirii, si anume 2. 089 metri 2,09 km) potrivit Hotnews. ro. In raportul initial facut de vicepremierul Gabriel Oprea se arata ca daca Romatsa ar fi consultat datele de la MApN, s-ar fi redus aria de cautare a .

Traian Basescu face ancheta dupa tragedia din Apuseni

Surse oficiale au explicat pentru gandul ca Presedintia a inceput propriile verificari in urma tragediei eviatice din Apuseni, de la decolarea aeronavei in conditii nefavorabile pana la prestatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )