Libnet.ro
UNICEF

09:15

Radu Tudor: Nu se executa unii pe altii. Traian Basescu nu va fi niciodata incatusat de oamenii pe care i-a facut mari

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Nu se executa unii pe altii. Traian Basescu nu va fi niciodata incatusat de oamenii pe care i-a facut mari

Nu se fac intre ei a spus Radu Tudor, luni, in emisiunea La Ordinea Zilei, vorbind despre posibilitatea ca Traian Basescu sa ajunga in fata justitiei. Cred ca pentru Basescu nu e nevoie de o consultare, e. continuă pe Antena3

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, sub control judiciar pentru 60 de zile (VIDEO)

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile, fata de Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, acuzat de complicitate la santaj in dosarul.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA in dosarul de coruptie al lui Sergiu Lucinschi

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, a ajuns vinei dimineata la DNA pentru audieri. Pricop este cercetat in dosarul de coruptie al lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA. Acesta este aparat de avocatul socrului sau

Avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj. Radu Pricop este insotit de un avocat care ii face apararea si socrului sau, Traian Basescu, in dosarul in care este acuzat de santaj.

Traian Basescu, noi atacuri la procurori, acuzati iar de guantanamizare: Ar trebui sa avem o lege a raspunderii procurorilor. Niciodata nu s-a actionat cu salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare

Traian Basescu a criticat din nou luni seara moda arestarilor preventive si a pledat pentru adoptarea unei legi a raspunderii procurorilor, in conditiile in care acestia au ca prim reflex sa bage la arest. El a mentionat ca au fost exemple si in trecut de arestari abuzive, dar niciodata nu s-a actionat cu oarecare salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare. Lista lui Traian Basescu cu marile probleme ale justitiei: ofiteri acoperiti, procurori care devin judecatori, arestari abuzive si lipsa raspunderii magistratilor.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Procurorii DNA au inceput controlul judiciar pentru 60 de zile fata de avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, care este acuzat de complicitate la santaj in dosarul in care mai sunt cercetati fiul unui fost presedinte al Moldovei, Sergiu Lucinschi, si un procuror DIICOT.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmarit penal pentru complicitate la santaj, a venit vineri la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care Sergiu Lucinschi este acuzat ca a constrans un om de afaceri sa ii dea patru milioane de euro ca sa isi.

Traian Basescu, la Chisinau: Suntem doua state independente, dar noi nu am stabilit acest lucru niciodata, ci a fost hotarat de doi criminali Stalin si Hitler

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, cu ocazia ceremoniei de acordare a Ordinului Stefan cel Mare, ca Romania si Republica Moldova sunt doua state independente, pentru ca asa au hotarat doi.

Ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar

UPDATE: Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Radu Pricop nu are voie sa iasa din tara si nici sa ia legatura cu ceilalti inculpati in dosar.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )