Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, sub control judiciar pentru 60 de zile (VIDEO)

B1 B1,
Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, sub control judiciar pentru 60 de zile (VIDEO)

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile, fata de Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, acuzat de complicitate la santaj in dosarul. continuă pe B1

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Procurorii DNA au inceput controlul judiciar pentru 60 de zile fata de avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, care este acuzat de complicitate la santaj in dosarul in care mai sunt cercetati fiul unui fost presedinte al Moldovei, Sergiu Lucinschi, si un procuror DIICOT.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmarit penal pentru complicitate la santaj, a venit vineri la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care Sergiu Lucinschi este acuzat ca a constrans un om de afaceri sa ii dea patru milioane de euro ca sa isi.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA in dosarul de coruptie al lui Sergiu Lucinschi

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, a ajuns vinei dimineata la DNA pentru audieri. Pricop este cercetat in dosarul de coruptie al lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii.

EXCLUSIV. Procurorul DIICOT Remus Jurj, URMARIT penal alaturi de Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu si de Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei

Procurorul DIICOT Remus Jurj este urmarit penal in dosarul in care Radu Pricop este suspectat de complicitate la santaj, iar fiului fostului presedinte al Republicii Molodova, Sergiu Lucinschi, a fost retinut 24 de ore pentru santaj si trafic de influenta, spun surse apropiate anchetei.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA. Acesta este aparat de avocatul socrului sau

Avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj. Radu Pricop este insotit de un avocat care ii face apararea si socrului sau, Traian Basescu, in dosarul in care este acuzat de santaj.

Radu Pricop, audiat la DNA: Ginerele lui Traian Basescu este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi (VIDEO)

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la.

Sergiu Lucinschi, pus sub control judiciar

Sergiu Lucinschi fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi), suspect intr-o speta de coruptie alaturi de Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, ieri noapte, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), scriu surse din presa.

Ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar

UPDATE: Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Radu Pricop nu are voie sa iasa din tara si nici sa ia legatura cu ceilalti inculpati in dosar.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, este audiat la DNA

Radu Pricop, ginerele fostului Presedinte Traian Basescu, s-a prezentat azi pentru a fi audiat la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, audiat la DNA

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori. Acesta este urmarit penal pentru fals si inselaciune, dar intr-un dosar instrumentat de DIICOT.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2851 seconds )