Libnet.ro
UNICEF

06:00

Radu Tudor: E foarte bine ca Mircea Basescu ataca Antena 3. inseamna ca facem bine ceea ce facem

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: E foarte bine ca Mircea Basescu ataca Antena 3. inseamna ca facem bine ceea ce facem

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat declaratia lui Mircea Basescu, de vineri, conform careia Daca opinia publica e formata din Antena 3, ne-am dat naibii!Radu Tudor a. continuă pe Antena3

UPDATE. Mircea Basescu ataca Antena 3 in fata judecatorilor

UPDATE: Mircea Basescu a atacat Antena 3, dupa modelul folosit deja de fratele sau. Daca opinia publica e formata din Antena 3, ne-am dat naibii! a declarat Mircea Basescu, in fata judecatorilor de la.

Radu Tudor, la Sinteza zilei: in aceasta seara, Elena Udrea a repurtat o victorie

In aceasta seara, Elena Udrea a repurtat o victorie, a declarat realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, invitat la Sinteza zilei, unde a comentat eliberarea fostei sefe a PMP din arestul.

Radu Tudor: DNA vrea sa demonstreze, dupa 10 ani de partizant politic, ca a devenit independenta

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat ca DNA vrea sa isi demonstreze independenta, dupa 10 ani in care a demonstrat mult partizanat politic. DNA vrea sa isi.

UPDATE. Mircea Basescu si Marian Capatana, audiati la Tribunalul Constanta

UPDATE: Marian Capatana a ajuns, in urma cu putin timp, la Tribunalul Constanta, unde urmeaza sa fie audiat, alaturi de fratele fostului presedinte, Mircea Basescu. ---Mircea Basescu a ajuns in urma cu.

Mircea Basescu si Marian Capatana solicita revocarea arestului la domiciliu

Mircea Basescu si Marian Capatana au solicitat, vineri, Tribunalului Constanta revocarea arestului la domiciliu, Basescu spunandu-le magistratilor ca dreptatea se face in sala de judecata, nu la.

Familia lui Bercea Mondial vrea stramutarea procesului cu Mircea Basescu. Care este motivul

Cei cinci membri ai familiei Anghel, judecati de Tribunalul Constanta pentru santajarea lui Mircea Basescu, au cerut stramutarea procesului, invocand influenta pe care ar avea-o pe plan local Mircea si Traian Basescu, informeaza Mediafax.

Ce declara Victor Ponta in cazul Mircea Basescu: Presedintele ar trebui sa demisioneze imediat pentru a nu arunca o umbra de indoiala asupra Justitiei (VIDEO)

In iunie 2014, odata cu retinerea si, ulterior, arestarea lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, premierul Victor Ponta solicita demisia sefului statului, chiar daca nu exista nici o implicare.

Mircea Basescu afla pe 27 februarie daca instanta ii accepta cererea de revocare a masurii arestului la domiciliu

Judecatorii Tribunalului Constanta au amanat pentru data de 27 februarie pronuntarea in cazul cererii formulate vineri de Mircea Basescu si Marian Capatana, cu privire la revocarea masurii arestului la.

Mircea Basescu afla in 27 februarie daca va mai ramane in arest la domiciliu

Judecatorii Tribunalului Constanta au amanat pentru data de 27 februarie pronuntarea in cazul cererii formulate vineri de Mircea Basescu si Marian Capatana, cu privire la revocarea masurii arestului la domiciliu, potrivit Agerpres.

Mircea Basescu si Marian Capatana, din nou la Tribunalul Constanta

Mircea Basescu si Marian Capatana se vor prezenta astazi la Tribunalul Constanta. Instanta va pune in discutie legalitatea si temeinicia masurilor preventive. Este posibil ca cei doi sa ceara la Tribunal inlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )