Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Tudor, la Sinteza zilei: Linia de audienta a Antenei 3 a iesit din grafic. A meritat sa luptam impotriva lor

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, la Sinteza zilei: Linia de audienta a Antenei 3 a iesit din grafic. A meritat sa luptam impotriva lor

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despre audienta record inregistrata de Antena 3, precum si despre lupta pe care acest post de televiziune a. continuă pe Antena3

Radu Tudor, la Sinteza zilei: Lina de audienta a Antenei 3 a iesit din grafic. A meritat sa luptam impotriva lor

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despre audienta record inregistrata de Antena 3, precum si despre lupta pe care acest post de televiziune a.

Radu Tudor: Acest sistem pe care il denigreaza Elena Udrea i-a protejat ei toate demersurile ilegale

Radu Tudor a comentat declaratiile recente ale Elenei Udrea, care spune ca se duce o campanie de denigrare impotriva ei. Povestea asta cu o campanie de denigrare a ei, din punctul meu de vedere, sunt aere de.

Imagini socante cu Dorin Cocos, difuzate la Sinteza Zilei

Dorin Cocos a fost filmat plangand in fata magistratilor de la iCCJ carora le-a cerut sa nu-l aresteze pe fiul sau, Alin Cocos. Imaginile au fost prezentate in emisiunea Sinteza Zilei.

Savaliuc, la Sinteza zilei: Udrea rade si are un aer sfidator pentru ca stie cine sunt procurorii pe care i-a pus in functie, in tandem cu Basescu

Jurnalistul Lumea Justitiei. ro, Razvan Savaliuc, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, atitudinea sfidatoare a Elenei Udrea, in raport cu activitatea forului de ancheta din cele doua dosare.

Sinteza zilei: Dan Sova, despre cum ar putea fi anchetat Predoiu in dosarul Gala Bute

Dan Sova a explicat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, conditiile in care fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu ar putea fi implicat in ancheta DNA in dosarul Gala Bute. Pe circuitul.

Sinteza zilei: Dosarul Gala Bute - gala perchezitiilor si acuzatiilor penale. Documentul care poate prevesti audieri SURPRIZA

Mihai Gadea a aratat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, documentul care ar putea prevesti o noua audiere surpriza in dosarul Gala Bute, fiind vorba despre fostul ministru al Justitiei,.

Sinteza Zilei. Denuntul care arata legatura mafiei cu Basescu

Adrian Ursu a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un denunt depus saptamana trecuta la DNA. Potrivit lui Adrian Ursu, continutul documentului da completarea tabloului despre sistemul securisto-mafiot in care.

Sinteza Zilei. Dorin Cocos a fost filmat plangand in fata magistratilor

Dorin Cocos a fost filmat plangand in fata magistratilor de la iCCJ carora le-a cerut sa nu-l aresteze pe fiul sau, Alin Cocos. Imaginile au fost prezentate in emisiunea Sinteza Zilei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )