Libnet.ro
UNICEF

10:15

Raed Arafat, despre epidemia de COVID-19 din Romania: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

B1 B1,
Raed Arafat, despre epidemia de COVID-19 din Romania: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

Raed Arafat secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat ca populatia trebuie fie partenerul autoritatilor, respectand masurile impuse de acestea in contextul combaterii raspandirii epidemiei. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Gabriel Oprea, despre situatia actuala din Romania: Autoritatile nu au voie sa spuna niciodata nu mai pot

Fostul Ministru de Interne si al Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a vorbit despre masurile impuse de autoritati in Romania, pe fondul epidemiei de coronavirus, dar si despre primul oras carantinat din.

A primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat si Irina Rimes? Adevarul despre clipul viral

Guvernul a facut un videoclip in contextul epidemiei care pune probleme celor mai mulor tari de pe glob apeland la mai mule vedete de la noi din tara. Printre acesstia si Simona Halep. Astfel toata lumea a fost interesata daca sportiva a primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat .

Raed Arafat: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu putem sa le controlam,urmand a se impune noi restrictii

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca principalul partener al autoritatilor este populatia, iar daca oamenii nu respecta masurile impuse se va ajunge la focare ce nu mai pot fi controlate, urmand a se impune noi restrictii. Secretarul de stat a refuzat sa faca o estimare a numarului de cazuri pe care-l va inregistra Romania, dar a precizat ca, din pacate, numarul de cazuri si de decese va creste.

Raed Arafat: Daca populatia nu intelege masurile, riscul e sa apara focare pe care nu le putem controla

Raed Arafat trage un semnal de alarma si spune ca daca populatia nu intelege masurile luate de autoritati, riscul e sa apara focare pe care nu le poate controla.

Raed Arafat: Creste numarul de cazuri si decese din cauza coronavirus

Raed Arafat a confirmat faptul ca numarul cazurilor de infectari cu coronavirus va creste in perioada urmatoare. De asemenea, acest lucru este valabil si in cazul deceselor.

Raed Arafat: Suntem departe de masura carantinei in Capitala

Raed Arafat a anuntat ca Bucurestiul este departe de masura carantinei. Mai mult decat atat, conform acestuia aceasta situatie nici nu a fost luata in calcul.

Copiii din Romania, hraniti de Uniunea Europeana: despre ce suma este vorba si cum va fi folosita

In contextul unui program de finantare al Comisiei Europene, copii din Romania vor beneficia de fructe, legume si lapte in scoli. Noul program al Comisiei Europene functioneaza la nivelul.

Reactia lui CTP despre situatia grava din Tandarei. Risc sa am probleme din nou cu CNCD!

In orasul Tandarei, in acest moment se intrevede o noua criza pandemica, poate mai grea decat la Suceava. Se vorbeste de peste 800 de oameni care nu au respectat procedurile de izolare si carantinare, iar riscul de infectie in masa cu coronavirus este cat se poate de real. Reactia lui CTP despre situatia grava din .

Glovo s-a extins in inca 2 orase din Romania si cauta curieri

Inchise temporar prin masurile autoritatilor, de limitare a epidemiei de coronavirus COVID-19, restaurantele din Romania mai pot functiona cu bucatariile, livrand mancare la domiciliu, iar acum serviciul de curierat Glovo s-a mai extins in 2 orase din Romania.

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )