Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Este posibil sa se dubleze numarul deceselor. Unii raniti prezinta arsuri pe piele, intoxicatii, arsuri de cai respiratorii si plamani, plus traumatisme

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat: Este posibil sa se dubleze numarul deceselor. Unii raniti prezinta arsuri pe piele, intoxicatii, arsuri de cai respiratorii si plamani, plus traumatisme

Riscam sa mai avem decese, chiar un numar semnificativ si este posibil sa se dubleze numarul deceselor din randul celor raniti in incendiul din Colectiv, a declarat duminica secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat ca cifra este foarte orientativa. continuă pe Hotnews

Tragedia din clubul Colectiv Trei raniti au decedat duminica. Bilantul mortilor se ridica la 30/ Circa 90 de pacienti sunt in stare grava si critica/ Arafat: Este posibil sa se dubleze numarul deceselor/ Nici acum nu se stie identitatea a 29 de raniti di

Bilantul mortilor in urma incendiului devastator care a cuprins vineri seara clubul Colectiv din Bucuresti se ridica la 30, iar 137 de raniti sunt in continuare internati in spital, dintre care 90 in stare grava si critica. Intoxicatia cu monoxid de carbon, fum si gaze toxice este cauza principala a deceselor, au aratat primele rezultate ale autopsiilor. Secretarul de stat Raed Arafat a avertizat ca este posibil ca numarul deceselor sa se dubleze, deoarece cei 90 de pacienti aflati in stare grava sau critica pot sa mearga mai bine sau mai rau. Unii raniti prezinta arsuri pe piele, intoxicatii, arsuri de cai respiratorii si plamani, plus traumatisme. Autoritatile cer cetatenilor sa doneze sange etapizat, de donare de piele nefiind nevoie deocamdata. Raed Arafat a anuntat ca pompierii, insotiti de politisti vor controla in perioada urmatoare spatiile unde sunt aglomerari mari de persoane - cluburi, cinematografe, biserici, mall-uri - iar legislatia privind prevenirea incendiilor este in curs de schimbare.

Grupul de lucru de la Palatul Victoria: Numarul deceselor in urma incendiului de la Colectiv va creste semnificativ

Numarul deceselor in urma incendiului de la clubul Colectiv va creste semnificativ in urmatoarea perioada, existand posibilitatea ca acesta sa se dubleze - aceasta este concluzia grupului de lucru convocat de premierul Victor Ponta duminica la Palatul Victoria.

LIVE TEXT SRI: Doi spanioli si un italian, printre raniti / Raed Arafat: 17 dintre morti nu sunt inca identificati / La ISU nu exista niciun document pentru autorizarea evenimentului / Banicioiu: Trei zile de doliu national

Raed Arafat a anuntat sambata dimineata intr-o conferinta de presa tinuta la Guvern ca din cele 27 de persoane care au murit in tragedia din clubul Colective, 17 sunt inca neidentificate. De asemenea, din cei 146 de raniti internati, cinci nu au fost inca identificati. Secretarul de stat a spus ca este posibil sa apara si alte decese pentru ca in cazul unor pacienti exista un pronostic foarte rezervat Arafat a spus si ca la ISU Bucuresti nu exista niciun document pentru autorizarea activitatii care se desfasura in locatia respectiva. 45 Presedintele Klaus Iohannis va ajunge la locul tragediei in jurul orei 12. 31Medic Floreasca: doar la Revolutie a fost o astfel de mobilizare a resurselor materiale si umane. 27 Parchetul General a preluat ancheta tragediei din Clubul Colectiv11:20 Klaus Iohannis a parasit spitalul Floreasca: Majoritatea persoanelor internate erau inconstiente11:03: Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceata tragedie11. 06O echipa de specialisti din Petrosani a sosit la Bucuresti pentru a investiga cauzele incendiului10:58 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la spitalul Floreasca10:53 SRI: Doi spanioli si un italian, printre raniti10. 33 Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu Raed Arafat si Gabriel Oprea va avea loc la ora 12. 00 la Cotroceni.

Raed Arafat: Pompierii, insotiti de politisti vor controla spatiile unde sunt aglomerari mari de persoane. Sunt vizate cluburi, cinematografe, biserici, mall-uri etc.

Echipe de control formate din pompieri si politisti vor incepe sa controleze cluburile, discotecile, cinematografele, barurile, mall-urile si alte incinte in care sunt aglomerari mari de persoane, a anuntat, duminica, secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat, potrivit Mediafax.

Raed Arafat: La IGSU nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, sambata dimineata, ca la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu, potrivit Mediafax.

Gabriel Oprea si Raed Arafat, la locul exploziei din clubul Colectiv

Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat se afla in aceste momente la clubul Colectiv, unde vineri seara a avut loc o explozie soldata cu cel putin 25 de morti.

Explozie in clubul Colectiv. Primele declaratii ale lui Raed Arafat si Gabriel Oprea

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca 25 de persoane si-au pierdut viata si alte 88 au fost ranite, vineri seara, in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei.

Incendiul din Colectiv. Ponta: Numarul deceselor s-ar putea dubla

Premierul Victor Ponta a declarat ca numarul deceselor victimelor ranite grav in incendiul de la Colectiv s-ar putea dubla, potrivit Mediafax. Prim-ministrul a precizat ca aceasta este concluzia unui grup de lucru pe care l-a convocat la Guvern.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 30

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 17:45 inca o victima a incendiului a decedat inca o victima a incendiului de la clubul Colectiv, o tanara de 26 de ani, a murit, la Spitalul Bagdasar, numarul celor care si-au pierdut viata in incendiu ajungand la 30, conform televiziunilor de stiri. *ACTUALIZARE 17:28 Ministerul Muncii: Cei patru minori ai femeii de serviciu decedate, luati in ingrijire de matusa lor *ACTUALIZARE 17:15 Ponta: Vom face un program special pentru recuperarea ranitilor in incendiul din clubul Colectiv *ACTUALIZARE 16:00 Grupul de lucru de la Palatul Victoria: Numarul deceselor in urma incendiului de la Colectiv va creste semnificativ *ACTUALIZARE 15:07 Rovana Plumb a anuntat un ajutor de urgenta pentru familia femeii de serviciu decedata in incendiu *ACTUALIZARE 15:00 7. 000 de oameni, la marsul de solidaritate *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Raed Arafat: E posibil sa se dubleze numarul deceselor

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a explicat, dupa o sedinta informala de la Guvern, ca numarul deceselor in urma tragediei de la club Colectiv poate creste semnificativ, luand in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )