Libnet.ro
UNICEF

18:30

Raed Arafat: Nu va faceti planuri pentru vacanta de vara

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat: Nu va faceti planuri pentru vacanta de vara

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca romanii trebuie sa fie rezervati in a-si face planuri privind concediile din timpul verii. Chestionat, duminica seara, la Digi 24, ce ar sfatui pe cineva care il intreaba daca sa isi faca planuri pentru vacanta de vara, Arafat a spus ca ar fi rezervat. continuă pe Hotnews

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Raed Arafat: Oamenii trebuie sa respecte regulile in continuare ca sa putem relaxa masurile de pe 15 mai

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul de Interne, atrage atentia populatiei asupra faptului ca mai sunt inca trei saptamani pana la relaxarea masurilor si ca e foarte important ca pana atunci sa respecte in continuare masurile de izolare.

Raed Arafat, despre relaxarea restrictiilor: Cetatenii trebuie sa fie mult mai responsabili

Secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat, a atras atentia cu privire la faptul ca relaxarea masurilor ar trebui insotita de mai multa responsabilitate din partea cetatenilor. Printre activitatile care ar putea fi permise oficialul a mentionat inclusiv plimbarile in parcuri.

Raed Arafat: intelegeti ca nu a inceput relaxarea Riscam sa primim o lovitura de boomerang, ca virusul sa revina in forta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a lansat sambata un nou avertisment, dupa ce au aparut semnale ca romanii au inceput deja relaxarea normelor de protectie in fata virusului. Pana pe 15 mai nu se relaxeaza nimic, iar daca acum nu respectam restrictiile, efectele pot fi dramatice, a afirmat Arafat, la Realitatea Plus.

Arafat, despre masurile de relaxare: Nu se va intoarce totul exact cum a fost inainte.Relaxarea prea devreme prezinta un risc

Secretarul de stat din Ministerul Administratiei si Internelor Raed Arafat spune ca pentru o perioada va trebui sa convietuim cu virusul si atrage atentia populatiei asupra faptului ca nerespectarea normelor de prevenire a raspandirii coronavirusului si relaxarea prea devreme reprezinta un risc sa ne intoarcem la o situatie mai grava.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )