Libnet.ro
UNICEF

09:30

Raed Arafat: Vaccinarea copiilor este vitala, mai ales pentru ca exista riscul sa reapara unele boli eradicate

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat: Vaccinarea copiilor este vitala, mai ales pentru ca exista riscul sa reapara unele boli eradicate

Secretarul de stat Raed Arafat, atentioneaza ca este extrem de periculos faptul ca unele persoane publice milteaza impotriva vaciinarii copiilor. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta atrage atentia, duminica, intr-o postare pagina sa de Facebook, asupra riscului revenirii unor boli care au fost eradicate tocmai datorita campaniilor de vaccinare. continuă pe România Liberă

Raed Arafat: Vaccinarea copiilor este vitala, a reaparut poliomielita (in Ucraina - n.red.)

Vaccinarea copiilor este vitala!, scrie duminica seara, pe pagina sa de Facebook, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Arafat a scris ca poliomielita este una dintre bolile eradicate datorita vaccinarii si care a inceput sa re-apara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor. Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Sanatatii, Raed Arafat a facut referire la cazurile recente de poliomielita din Ucraina, in Romania nefiind inregistrat vreun caz.

Raed Arafat: Vaccinarea copiilor este vitala

Vaccinarea copiilor este vitala!, scrie duminica seara, pe pagina sa de Facebook, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. El adauga ca a urmarit inversunarea cu care unele persoane publice fac reclama anti-vaccinare si subliniaza ca Nu cred ca toate statele conspira impotriva cetatenilor lor si nici statul Roman nu conspira impotriva Romanilor si a copiiilor lor! Va rog si va indemn sa va documentati bine inainte de a condamna copilul D-voastra si alti copii cu el la moarte sau la mutilare pe viata!.

Raed Arafat, victima unui ATAC! Vinovatul a fost IDENTIFICAT! Ce PEDEAPSA risca acesta

Datorita imaginii bune pe care o are in fata romanilor, Raed Arafat a ajuns sa fie victima unor oameni care profita de acest lucru, chiar pe Facebook. Cineva a creat un cont fals cu numele lui Arafat.

Raed Arafat: Eu cred ca ar trebuie sa ne schimbam un pic mentalitatea. Nu putem sa spunem la fiecare accident ca seful cel mare raspunde

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si secretar de stat in cadrul Ministerului Apararii Nationale, Raed Arafat, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca fiecare accident trebuie analizat pentru a se stabili ce s-a intamplat.

Un tulcean condamnat pentru proxenetism este cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este duminica cel mai cautat infractor din Europa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )