Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, veste de ultima ora despre vaccinare. Ce se poate intampla in afara Romaniei

Playtech Playtech,
Raed Arafat, veste de ultima ora despre vaccinare. Ce se poate intampla in afara Romaniei

Campania de vaccinare continua, iar Romania a primit si cele peste 80. 000 de doze de vaccin AstraZeneca. Autoritatile isi doresc sa se vaccineze cat mai multi romani, indiferent de categoria sociala din care fac parte. Raed Arafat, declara recent ca exista, sau vor exista anumite reguli pentru romanii care nu vor sa se vaccineze. Raed . continuă pe Playtech

Spaniolii contrazic tot ce au spus doctorii din Romania. Informatii de ultima ora despre vaccinare

Campaniile de vaccinare anti-covid, la nivel european sunt in plina desfasurare. Cu toate astea Spania vine si da peste cap taoteprocedurile implementate de forul european de lupta impotriva virusului COVID-19. Recentele declaratii venite din partea premierului Pedro Sanchez pun pe jar autoritatile europene, si nemutumeste popoulatia generala din Spania. Premierul spaniol Pedro Sanchez declaratii soc .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata .

Anthony Fauci, anunt de ultima ora despre a doua doza de vaccin. Ce patesti daca nu o faci

Ca si restul lumii, Statele Unite ale Americii se afla in plina campanie de vaccinare anti-covid. intr-un interviu recent, Anthony Fauci declara ca este necesara intarzierea celei de-a doua doze de vaccin. Justificare acestei afirmatii se referea la a beneficia cat mai multi americani de prima doza de vaccin. Cu toate astea, expertul spune ca .

Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru. Ce se intampla cu ea: A fost dusa la Terapie Intensiva

8 februarie era ziua in care actrita Camelia Mitoseru trebuia sa fie externata din spital dupa operatia complicata pe care a suferit-o saptamana trecuta, atunci cand i-a fost extirpata o tumora din zona craniana. Din cauza varstei inaintate, dar si a problemelor cu tensiunea, cateva vase de sange i s-au spart in zona operatiei, asa .

RAED ARAFAT: Cu cat avansam in campania de vaccinare, cu atat exista premisa reluarii unor activitati mai usor

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat astazi ca exista premisa reluarii mai usor a unor activitati daca se vaccineaza cat mai multi romani, apreciind ca trebuie sa existe o balanta intre impactul pe sistemul sanitar, impactul pe sanatatea publica si intre aspectele economice.

Raed Arafat, semnal de alarma cu privire la pericolul din scoli: Acest lucru nimeni nu poate sa-l nege

Seful DSU a vorbit duminica seara despre pericolul la care sunt expusi elevii dupa inceperea scolii. Raed Arafat a dat asigurari ca situatia epidemiologica va fi monitorizata constant, dar acesta nu exclude ca numarul infectarilor sa creasca semnificativ. Care este situatia Covid-19 in Romania Raed Arafat a fost invitat in cadrul emisiunii Antena 3, acolo .

Raed Arafat dezvaluie cand si cum revenim la normal. Anuntul pe care romanii vor sa-l auda

Romania e acum in plina campanie de vaccinare. Si rezultatele sunt optimiste. Raed Arafat a explicat cand ne putem astepta la relaxare. Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, sustine ca.

Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-covid. Avertismentul de ultima ora

Desi campania de vaccinare impotriva coronavirusului a inceput de ceva timp, specialistii din domeniul sanatatii spun ca nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Seful OMS a facut un anunt important despre vaccinarea anti-COVID-19. Care este avertismentul de ultima ora pentru toti romanii. Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-COVID Chiar daca numarul deceselor .

Claudia Patrascanu, reactie de ultima ora dupa despartirea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: E rusinos

Claudia Patrascanu vine cu o reactie dupa auzul despartirii celei mai controversate si neasteptate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce a spus inca sotia lui Gabi Badalau despre finalul povestii de dragoste dintre acesta si Bianca Dragusanu? Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit. Reactia Claudiei Patrascanu Fanii fostei asistente pacatoase sunt socate de noua veste, .

Raed Arafat, acuzat dupa incendiul de la Matei Bals. Ce a semnat in decembrie: E caz de puscarie

Scandalul de la Spitalul Matei Bals se pare ca ia o noua amploare. Bilantul incendiului dramatic anunta 17 pacienti care au decedat, si alti 100 transferati in alte spitale. Noile informatii iesite la suprafata il fac, in teorie, vinovat de drama pe Raed Arafat, Secretarul de Stat din MAI. Raed Arafat, vinovatul moral pentru incendiul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )