Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rafael Nadal n-a fost interesat de finala de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal n-a fost interesat de finala de la Roland Garros

Intrebat daca a urmarit finala din acest an a turneului de la Roland Garros, spaniolul Rafael Nadal a oferit un raspuns deloc surprinzator pentru un jucator care a castigat de noua ori pana acum trofeul. continuă pe Online Sport

Clasamentul ATP: Invins in sferturi la Roland Garros, Rafael Nadal a ajuns pe locul 10

Rafael Nadal a coborat pe locul 10 in clasamentul ATP, dupa ce a fost eliminat inca din sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Cu 2930 de puncte acumulate, Rafa a mai pierdut trei pozitii in ierarhie. Lider detasat se mentine Novak Djokovic 13. 845), sarbul fiind urmat de Roger Federer 9. 415) si Andy Murray 7. Stanislas Wawrinka castigator la Roland Garros) a urcat pana pe 4.

FOTOGALERIE Blestemul continua pentru Novak Djokovic: Sarbul, invins in finala de la Roland Garros de Stanislas Wawrinka

Dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal in sferturile de finala de la Roland Garros, Novak Djokovic parea sa aiba calea deschisa spre cucerirea primului trofeu pe zgura pariziana. Surprinzator, lucrurile nu au stat insa asa, liderul mondial fiind invins in finala de Stanislas Wawrinka, dupa un meci superb, care a avut patru seturi 4-6, 6-4, 6-3, 6-4). Este al doilea titlu de Grand Slam din cariera elvetianului, dupa cel obtinut la Australian Open in 2014. Nole a pierdut a treia finala din tot atatea disputate la Paris 2012 si 2014 invins de Nadal, iar in 2015 a fost depasit de Wawrinka).

Finala Roland Garros: Djokovic - Wawrinka. Douazeci de dueluri intre liderul ATP si campionul de la juniori

Turneul Roland Garros se incheie, duminica, o data cu finala masculina dintre liderul mondial Novak Djokovic si Stan Wawrinka, 9 ATP. Cei doi vor disputa cel de-al 21-lea meci direct.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )