Libnet.ro
UNICEF

09:45

Rafila: Probabil ca aproape jumatate de milion de romani au trecut deja prin infectia cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Rafila: Probabil ca aproape jumatate de milion de romani au trecut deja prin infectia cu coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat la Digi24 ca este probabil ca circa jumatate de milion de oameni din Romania sa fi trecut deja prin boala, iar in momentul aparitiei unei astfel de infectii virale, cum este si coronavirusul, numarul de cazuri diagnosticate este mult mai mic decat numarul real de cazuri pentru ca foarte multe persoane sunt asimptomatice sau fac forme usoare care nu ii determina sa nu se prezinte la medic. continuă pe Hotnews

ALEXANDRU RAFILA: Este probabil ca circa jumatate de milion de romani sa fi trecut deja prin infectia cu coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat la Digi24 ca este probabil ca circa jumatate de milion de oameni din Romania sa fi trecut deja prin boala, iar in momentul aparitiei unei astfel de infectii virale, cum este si coronavirusul, numarul de cazuri diagnosticate este mult mai mic decat numarul real de cazuri pentru ca foarte multe persoane sunt asimptomatice sau fac forme usoare care nu ii determina sa nu se prezinte la medic, conform news. ro.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Circa jumatate de milion de romani au trecut deja prin boala Romania, pe locul trei la nivel european, in ceea ce priveste numarul de cazuri noi de COVID-19

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentatul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca, cel mai probabil, 500. 000 de romani au trecut deja prin.

Profesorul Alexandru Rafila: Este probabil ca 500.000 de romani sa fi trecut deja prin infectia cu coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca este foarte probabil ca 500. 000 de romani sa fi trecut deja prin infectia cu coronavirus.

Dr. Alexandru Rafila: 500.000 de romani pot sa fi trecut deja prin infectia cu Covid

Dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a estimat, duminca, intr-o declaratie la un po.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )