Libnet.ro
UNICEF

09:45

Raluca Turcan anunta trei scenarii posibile in privinta anului scolar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raluca Turcan anunta trei scenarii posibile in privinta anului scolar

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca sunt luate in calcul trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Exista trei scenarii in privinta anului scolar, unul dintre ele fiind repetarea acestuia

In contextul coronavirusului exista trei scenarii, in privinta anului scolar: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat luni, Raluca.

Raluca Turcan: Sunt trei scenarii privind anul scolar, unul dintre ele repetarea acestuia E foarte-foarte dificil de afirmat acum care va fi solutia

Sunt trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat la RFI vicepremierul Raluca Turcan, care spune ca a cerut o analiza ministerului de resort.

Solutii pentru a opri pandemia de coronavirus. Trei scenarii posibile

Lumea se inchide. Locurile care au fost odata pline de agitatia din viata de zi cu zi au devenit orase fantoma cu restrictii masive puse in viata noastra de la blocajesi inchideri de scoli la restrictii de calatorie si interdictii la adunarile in masa. Solutii pentru a opri pandemia de coronavirus Este un raspuns .

Raluca Turcan nu exclude repetarea anului scolar din cauza epidemiei de coronavirus

Sunt trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat la RFI vicepremierul Raluca Turcan,care spune ca a cerut o analiza ministerului de resort.

Raluca Turcan: Comisia Europeana a aprobat proiectul spitalului regional Iasi

Vicepremierul Raluca Turcan anunta vineri, intr-o postare pe Facebook, ca proiectul Spitalului Regional de Urgenta Iasi a fost aprobat de Comisia Europeana. Acest spital va fi cea mai mare investitie cu bani europeni care se realizeaza in capitala Moldovei, spune ea.

Raluca Turcan: Repetarea anului scolar este un scenariu posibil

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat luni la RFI ca repetarea anului scolar este o varianta luata in calcul de autoritati.

Raluca Turcan: Comisia Europeana a aprobat proiectul spitalului regional Iasi

Spitalului Regional de Urgenta Iasi a fost aprobat de Comisia Europeana anunta, vineri, vicepremierul Raluca Turcan. in decembrie, am semnat primul contract de finantare a unui spital regional, iar.

Anuntul vicepremierului Raluca Turcan despre anul scolar. Inevitabilul se poate produce

In acest moment an Romania cursurile, fie ca vorbim de scoala, liceu sau unviersitar, sunt suspendate pe o perioada limitata, dar se pare ca scenariile se schimba de la o zi la alta si, in acest caz, s-ar putea prelungi aceasta stare de fapt. Anuntul vicepremierului Raluca Turcan despre anul scolar Actualul Ministru al Educatiei, .

Cele trei scenarii pentru amanarea Jocurilor Olimpice de Vara

In weekend s-a anuntat oficial din partea Comitetului Olimpic International CIO) ca Jocurile Olimpice de Vara 2020 24 iulie - 9 august) vor fi amanate. Se va sti intr-o luna de zile care va fi data exacta, dar din informatiile disponibile exista trei scenarii.

Parintii rabufnesc dupa ce Turcan a vorbit de posibilitatea suspendarii anului scolar: E incalificabil! Declaratia e iresponsabila

Presedintele Federatia Asociatiilor de Parinti a rabufnit dupa ce Raluca Turcan a sustinut ca exista posibilitatea de a se ingheta anul scolar. Iulian Cristache sustine ca e incalificabil ceea ce a facut vice-premierul, iar declaratia sa a fost iresponsabila.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )