Libnet.ro
UNICEF

16:30

Solutii pentru a opri pandemia de coronavirus. Trei scenarii posibile

Playtech Playtech,
Solutii pentru a opri pandemia de coronavirus. Trei scenarii posibile

Lumea se inchide. Locurile care au fost odata pline de agitatia din viata de zi cu zi au devenit orase fantoma cu restrictii masive puse in viata noastra de la blocajesi inchideri de scoli la restrictii de calatorie si interdictii la adunarile in masa. Solutii pentru a opri pandemia de coronavirus Este un raspuns . continuă pe Playtech

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Trei scenarii pentru care trebuie sa fim pregatiti.Cand ne poate lovi cel mai rau pandemia

Numarul cazurilor confirmate cu noul coronavirus continua sa creasca, ajungand marti la 217, iar specialistii vorbesc de scenarii pesimiste asupra tarii noastre in contextul in care masurile de autoizolare nu sunt respectate.

Cupidon in carantina, pe vremea coronavirusului: Oamenii gasesc solutii pentru intalnirile amoroase prin intermediul aplicatiilor

In noaptea in care guvernul spaniol a decis intrarea in carantina nationala pentru a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, Marcos, un barbat in varsta de 30 de ani, a prins curaj si a invitat-o la el acasa pe femeia cu care vorbea pe tinder de trei zile, relateaza Reuters intr-un amplu reportaj privind experientele amorase in vreme de carantina.

Radu Tudor: Cine castiga si cine pierde economic in pandemia coronavirus

Jurnalistul Radu Tudor face o analiza pe blogul sau personal despre cine sunt cei care castiga si cei care pierd in timpul pandemiei de coronavirus.

Germania da testul ridicarii in timp record a unui spital pentru pacientii de coronavirus, dupa exemplul Chinei

Autoritatile de la Berlin au fost de acord sa ridice un nou spital, de pana la 1000 de paturi, pentru pacientii de coronavirus, cu ajutorul armatei si a mai multor parteneri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )