Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan, despre motiunea de cenzura depusa de PSD-isti: Ei au ca tinta controlarea procesului de vot

B1 B1,
Raluca Turcan, despre motiunea de cenzura depusa de PSD-isti: Ei au ca tinta controlarea procesului de vot

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca motiunea de cenzura a pornit ca un exercitiu de imagine in lupta interna din PSD, menit sa-l ajute pe Marcel Ciolacu sa devina presedinte plin al partidului, iar acum. continuă pe B1

Iohannis, despre motiunea de cenzura: O bataie de joc din partea PSD. Nu cred ca vor sa preia guvernarea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la motiunea de cenzura, depusa de PSD, ca nu crede ca PSD vrea sa preia guvernarea ci ca vrea pur si simplu sa arunce tara in aer, ceea ce i se pare grav, exprimandu-si speranta ca motiunea nu va trece de Parlament.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: PSD, de fapt, nici nu isi doreste sa preia guvernarea

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, sustine ca Partidul Social Democrat, initiatorul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, nu isi doreste sa preia guvernarea, pentru ca nu este usor sa gestionezi o criza.

Raluca Turcan sustine ca baronii PSD vor amanarea alegerilor locale pentru a avea mai multe sanse de a fi realesi, prin erodarea guvernarii liberale

Vicepremierul Raluca Turcan a sustinut ca unii baroni locali ai PSD forteaza amanarea alegerilor locale in speranta ca, in timp, guvernarea PNL se va eroda, iar sansele lor de a fi realesi vor creste.

Raluca Turcan: Avem analize care arata ca intre 60 si 70 la suta dintre parinti isi doresc copiii lor sa se intoarca la scoala

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul detine date conform carora peste 60 la suta dintre parintii cu copii de varsta scolara isi doresc ca acestia sa revina in banci in noul an scolar, evident, cu masurile de protectie. Ea spune ca Guvernul s-a pregatit cel putin la fel de temeinic pentru reluarea cursurilor, cum s-a pregatit pentru organizarea examenelor nationale.

Raluca Turcan: Platim 485 milioane euro pentru echipamente, medicamente si suport logistic

Raluca Turcan, vice-premierul Romaniei, a anuntat in cursul diminetii ca incep decontarile catre uni.

Klaus Iohannis: Motiunea de cenzura e depusa in bataie de joc, izvorata din cinismul PSD-ist

PSD a decis data la care va fi votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: luni, 31 august. Anuntul a fost facut de presedintele partidului Marcel Ciolacu. La scurt timp dupa acest anunt, miercuri,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )