Libnet.ro
UNICEF

20:15

Raluca Turcan inca nu stie cand, daca si cu cat cresc pensiile. Speram sa fie peste rata inflatiei dar nu vrem sa cream sperante nejustificate!

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan inca nu stie cand, daca si cu cat cresc pensiile. Speram sa fie peste rata inflatiei dar nu vrem sa cream sperante nejustificate!

Raluca Turcan a explicat, joi, la Punctul de intalnire, planurile Coalitiei de guvernare vizavi de pensionari si pensii iar concluziile nu sunt cele mai optimiste. continuă pe Antena3

Pensii 2021. Anuntul urias pentru milioane de pensionari: cu cat cresc pensiile

Pensii 2021. A fost facut anuntul urias pentru milioane de pensionari. Cu cat cresc pensiile in acest an, cititi in articolul de mai jos. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca pensiile vor creste in 2021, insa nu se stie cu cat si nici cand A fost facut un anunt urias in ceea ce ii .

Raluca Turcan, despre situatia juridica a lui Costel Alexe: Nu cred ca ar trebui sa ajungi sa fie subiect public daca ramai sau nu in functia publica, ci sa lasi justitia sa isi faca datoria

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan isi exprima credinta conform careia presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, urmarit penal pentru fapte de coruptie, va lasa partea juridica sa isi urmeze cursul si sa nu interfereze cu activitatea domniei sale publica.

RALUCA TURCAN: Efortul bugetar pentru majorarea pensiilor cu 40% este de 138 miliarde de lei, foarte greu de suportat

Efortul bugetar pentru aplicarea Legii 1272019 prin care punctul pe pensie ar trebui sa creasca cu 40% este de 138 de miliarde de lei pe an, ceea ce in momentul de fata este greu de suportat de catre bugetul statului, a declarat, astazi, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Raluca Turcan, prima reactie dupa ce cresterea pensiilor cu 40% votata de PSD a fost declarata constitutionala: Lasati-ma sa vad!

Judecatorii CCR au decis ca majorarea cu 40% a pensiilor este constitutionala. Noul ministru al Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, afirma ca va avea o pozitie publica dupa ce va verifica informatia.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, despre pensii:Cel putin indexarea cu rata inflatiei se va produce in anul 2021

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat marti seara ca in acest an pensiile vor fi indexate cel putin cu rata inflatiei. Totodata, reprezentanta Guvernului a precizat ca si-a propus sa elaboreze o.

Raluca Turcan: Pentru a sprijini in continuare angajatii si angajatorii din sectoarele cele mai vulnerabile, am decis sa prelungim masurile active pe care le-am aplicat anul trecut

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, a anuntat, marti, ca masurile de sprijin pentru angajatii si angajatorii din sectoarele cele mai vulnerabilevor fi prelungite. Aceastaa avut o i.

Raluca Turcan: Masurile de sprijin pentru sectoarele vulnerabile vor fi prelungite

Raluca Turcan a anuntat, marti, prin intermediul unei postari pe Facebook, ca masurile de sprijin pentru angajatii si angajatorii din sectoarele cele mai vulnerabile, care au fost aplicate anul trecut, vor fi prelungite. Mesajul ministrului muncii si protectiei sociale a venit dupa o intalnire cu membri ai Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si ai HoReCa.

Raluca Turcan: Centrele si echipele de vaccinare sunt pregatite sa gestioneze imunizarea persoanelor vulnerabile beneficiare de servicii sociale

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca echipele si centrele de vaccinare sunt pregatite sa gestioneze, in a doua etapa, imunizarea persoanelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )