Libnet.ro
UNICEF

18:45

Raluca Turcan: in momentul de fata, nu actionam pentru redeschiderea scolilor online, intrate pe motiv de extindere a infectiei

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: in momentul de fata, nu actionam pentru redeschiderea scolilor online, intrate pe motiv de extindere a infectiei

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca in momentul de fata, autoritatile nu actioneaza pentru redeschiderea scolilor care desfasoara cursurile online, precizand ca se refera la cele intrate in acest scenariu pe motiv de extindere a infectarilor. Turcan a explicat ca scoala este un mediu sigur, dar la o rata de infectare de peste 3 la mia de locuitori, se considera ca exista pericol in comunitate. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan, despre o posibila redeschidere a scolilor: Atunci cand esti timp de 14 zile la peste 3 infectari la mia de locuitori, se presupune ca exista un pericol in comunitate (VIDEO)

Miercuri seara, in platoul B1 TV, vicepremierul Raluca Turcan a oferit mai multe detalii despre o posibila redeschidere a scolilor, in contextul pandemiei, dar si despre analizelele privind reluarea graduala a.

Petitii in Romania pentru redeschiderea scolilor: de ce este criticata scoala online

Invatamantul din Romania a decazut rapid in ultimul an, fara sa mai fi trecut de mult timp printr-o perioada de glorie. Din acest motiv, multi oameni isi doresc redeschiderea.

Raluca Turcan: Oamenii sa respecte regulile, altfel noi degeaba venim cu decizii Cum explica vicepremierul propunerea privind inchiderea parcurilor noaptea (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca Guvernul a luat mai multe masuri in ultima vreme, astfel incat sa nu ajungem la carantina. Ea a insistat ca, totusi, degeaba.

Raluca Turcan: Nimeni nu l-a chemat pe domnul Ciolacu la guvernare si nici nu o sa-l cheme. PSD a dovedit ca are un comportament irational (VIDEO)

Nimeni nu l-a chemat pe Marcel Ciolacu la guvernare si nici nu il va chema, a spus vicepremierul Raluca Turcan, miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1, ca raspuns la declaratia liderului PSD, conform careia.

Raluca Turcan: Nu cred ca blocarea temporara a activitatilor economice poate sa fie o solutie ca sa scapam de pandemie. Mai bine mergem cu politica publica a pasilor mici (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan nu sustine ideea unei blocari totale a activitatilor in incercarea de a limita raspandirea noului coronavirus. Prezenta miercuri seara in cadrul emisiunii Talk B1, Turcan a sp.

Raluca Turcan: Asteptam ca in doua saptamani sa se vada efectele masurilor pe care le luam zilele acestea. Pandemia nu dispare, cresterea infectarilor va exista (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1 ca autoritatile au prevazut cresterea numarului cazurilor de infectari cu noul coronavirus, iar acum urmaresc efectele.

Raluca Turcan: Primul an de guvernare PNL este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum Cele mai importante masuri ale Executivului in aceste 12 luni

Se implineste astazi un an de guvernare PNL. in acest context, vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum. Totodata, . Ea a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )