Libnet.ro
UNICEF

20:00

Petitii in Romania pentru redeschiderea scolilor: de ce este criticata scoala online

Playtech Playtech,
Petitii in Romania pentru redeschiderea scolilor: de ce este criticata scoala online

Invatamantul din Romania a decazut rapid in ultimul an, fara sa mai fi trecut de mult timp printr-o perioada de glorie. Din acest motiv, multi oameni isi doresc redeschiderea. continuă pe Playtech

Raluca Turcan: in momentul de fata, nu actionam pentru redeschiderea scolilor online, intrate pe motiv de extindere a infectiei

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca in momentul de fata, autoritatile nu actioneaza pentru redeschiderea scolilor care desfasoara cursurile online, precizand ca se refera la cele intrate in acest scenariu pe motiv de extindere a infectarilor. Turcan a explicat ca scoala este un mediu sigur, dar la o rata de infectare de peste 3 la mia de locuitori, se considera ca exista pericol in comunitate.

Primele masuri din planul de tara Pro Romania pentru iesirea din criza. Victor Ponta: Este important sa le spunem oamenilor ce castiga ei dupa 6 decembrie, ce castiga politicienii stim (VIDEO)

Victor Ponta a prezentat, duminica, o parte din planul de tara Pro Romania pentru iesirea din criza generata de pandemia de coronavirus. Este vorba despre doua masuri care se refera la venitul minim de criza pe.

Vedeta care a parasit Romania pentru Anglia. Si-a luat copiii, a inchiriat vila din Pipera si adio!

Cine spune ca nu iti poti schimba viata oricand? Vedeta Antena Stars este exemplul ca poti lua decizii majore la aproape 40 de ani, avand si doi copii. S-a mutat in Anglia, unde o duce destul de bine, dupa cum povestesc apropiatii ei. Rocsana Marcu a parasit Romania pentru Anglia. Mama singura cu doi copii, .

Teste pentru coronavirus la doar 5 euro in Romania! Pentru cine sunt destinate

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a anuntat ca testele rapide PCR vor putea fi folosite in sport. Au fost certificate in Romania, aspect foarte important pentru deblocarea unor competitii. in special la nivel de copii si juniori, unde lucrurile se aflau intr-un mare impas. Rezultatele testelor PCR vine in aproximativ 15 minute si, cel .

in Romania, sunt in scenariul rosu 4.265 de unitati de invatamant Tataru: Pana nu scade numarul de infectari nu se redeschid scolile

Datele transmise miercuri de Ministerul Educatiei arata ca sunt in scenariul rosu - cursuri exclusiv online - 4. 265 de unitati de invatamant, cu peste 200 mai multe fata de ziua precedenta. intrebat, miercuri, care ar fi solutia pentru redeschiderea scolilor, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca este nevoie sa scada numarul de cazuri de COVID-19.

Un austriac ademenit sa vina in Romania pentru a se insura, sechestrat si furat de doi barbati din Covasna

Doi barbati de 25 si 47 de ani din Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, au fost arestati preventiv, dupa ce ar fi furat bani si mai multe bunuri de la un cetatean austriac, pe care l-au ademenit in Romania cu promisiunea ca se va casatori cu o tanara, relateaza Mediafax.

Victor Ponta a prezentat doua masuri PRO Romania pentru iesirea din criza in 2021

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a prezentat, astazi, primele doua masuri din planul partidului pentru iesirea din criza in anul 2021, respectiv un venit minim pentru persoanele fizice si sprijin economic pentru companii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )