Libnet.ro
UNICEF

15:45

Raluca Turcan: PNL cere demisia Guvernului. Daca nu demisioneaza, astazi depunem motiunea de cenzura

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan: PNL cere demisia Guvernului. Daca nu demisioneaza, astazi depunem motiunea de cenzura

PNL cere demisia Guvernului Grindeanu, a precizat, miercuri, sefa interimara a formatiunii, Raluca Turcan. in caz contrar, liberalii vor depune, in cursul zilei, motiunea de cenzura. Si liderul USR, Nicusor Dan, a precizat ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Executivului. continuă pe România Liberă

Turcan : PNL va depune astazi motiune de cenzura daca Guvernul nu va demisiona. Ce au facut ei e un act de banditism politic

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a cerut demisia Guvernului PSD-ALDE. in caz contrar, PNL si alte partide din opozitie vor depune o motiune de cenzura. Mai mult, Turca a catalogat adoptarea ordonantelor drept un act de banditism politic.

Alba: in jur de 2.000 de protestatari au iesit in strazi pentru a cere demisia Guvernului

Aproximativ 2. 000 de persoane participa miercuri seara la protestele din Alba Iulia pentru a-si exprima nemultumirea fata de adoptarea de catre Guvern a actelor normative referitoare la justitie. Printre.

PNL si USR au depus motiunea de cenzura denumita Guvernul Grindeanu, Guvernul sfidarii Nationale. Nu legalizati furtul in Romania

PNL cere demisia Guvernului Grindeanu, a precizat, miercuri, sefa interimara a formatiunii, Raluca Turcan. in caz contrar, liberalii vor depune, in cursul zilei, motiunea de cenzura. Si liderul USR, Nicusor Dan, a precizat ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Executivului.

Turcan: PNL depune motiunea de cenzura. S-au comportat ca un grup infractional organizat

Liderul interimar al PNL Raluca Turcan a anuntat miercuri dimineata ca PNL va depune motiune de cenzura, daca guvernul nu demisioneaza, acuzand faptul ca membrii acestuia s-au comportat ca un grup infractional organizat. se actualizeaza.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: il invit pe pe ministrul Justitiei la sedinta PNL, unde isi va putea prezenta motivele pentru care doreste continuarea procedurilor privind legea gratierii

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, i-a adresat ministrului Justitiei, Florin Iordache, o invitatie pentru a participa la o sedinta a grupurilor parlamentare reunite ale PNL. intalnirea va avea loc marti, la ora 16.

Raluca Turcan il invita pe ministrul Justitiei la sedinta parlamentarilor PNL de marti, pentru a discuta despre gratiere

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat, luni, ca il invita pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, la sedinta parlamentarilor PNL de marti, pentru a-si prezenta punctul de vedere asupra proiectului privind gratierea si pentru a asculta opiniile liberalilor.

Raluca Turcan: Victor Ciorbea se comporta ca un vasal al PSD-ului

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit la emisiunea lui Sabin Orcan de la postul B1 TV despre protestele de strada din Bucuresti si din restul tarii. Raluca Turcan a sustinut in emisiunea respectiva ca PNL-ul ar fi trebuit sa iasa sa sustina cauzele dreptatii, si nu sa tace in fata PSD-ului.

Raluca Turcan transmite ca pana la vara, PNL va avea o conducere legitima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat ca pana in iunie, va avea lor Conventia acestui partid, iar PNL va avea o conducere legitima, sustinuta de membrii sai, arata Agerpres.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Guvernul Romaniei s-a comportat ca un grup infractional organizat. Solicitam institutiilor europene sa urmareasca cu atentie situatia din Romania

Sefa interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat ca liberalii vor solicita institutiilor europene sa urmareasca atent situatia din Romania si sa mentina stacheta ridicata in ceea ce priveste regulile si principiile pe care tara noastra trebuie sa le respecte in calitate de membru UE.

Surse: PNL fuzioneaza cu PMP. Raluca Turcan confirma discutiile cu Eugen Tomac

PNL si PMP ar urma sa fuzioneze, a anuntat B1 TV, potrivit unor surse. Raluca Turcan, presedintele intermar al liberalilor, a negat informatia, dar a recunoscut ca a avut discutii cu Eugen Tomac despre motiunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )