Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ramanem cu cel mai stufos guvern din Europa? O propunere de eficientizare a administratiei centrale

Hotnews Hotnews,
 Ramanem cu cel mai stufos guvern din Europa? O propunere de eficientizare a administratiei centrale

Cristian Ghinea deputat USR) face o analiza asupra structurii si functionarii guvernului pe Contributors. ro: Daca ar fi sa fie un vehicul, guvernul Romaniei este mai degraba un fel de caruta cu trei oisti trasa de cinci magari, care se invarte in gol si produce bani pentru un carutas care nu e in guvern, ci seful PSD. O constructie suprarealista. Sunt doua probleme structurale care ne-au adus in aceasta situatie: - Lipsa coordonarii - Ministere fragmentate care nu pot faci politici moderne, care sunt opusul fragmentarii. continuă pe Hotnews

Ramanem cu cel mai stufos guvern din Europa? O propunere: de la Trabant la guvernare moderna

Cristian Ghinea face o analiza asupra structurii si functionarii guvernului pe Contributors. ro: Daca ar fi sa fie un vehicul, guvernul Romaniei este mai degraba un fel de caruta cu trei oisti trasa de cinci magari, care se invarte in gol si produce bani pentru un carutas care nu e in guvern, ci seful PSD. O constructie suprarealista. Sunt doua probleme structurale care ne-au adus in aceasta situatie: - Lipsa coordonarii - Ministere fragmentate care nu pot faci politici moderne, care sunt opusul fragmentarii.

Alina Gorghiu: Prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie

Senatorul PNL Alina Gorghiu a scris luni pe Facebook ca este pacat ca prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie si a sustinut ca noul Executiv.

Jeff si MacKenzie Bezos, cel mai BOGAT cuplu din istoria lumii. Cum s-au CUNOSCUT cei doi

MacKenzie si Jeff Bezos au devenit cel mai bogat cuplu din lume, dupa ce au ridicat impreuna de la zero cea mai mare companie de retail online, pe care analistii o estimeaza ca fiind prima companie din lume cu.

S-a AFLAT! Acesta este CEL MAI TOXIC aliment din LUME! Pentru romani, o DELICATESA...

Un celebru ecologist norvegian a determinat care este cel mai toxic aliment din lume. Potrivit acestuia. Potrivit acestuia, Somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi extrem de daunator pentru.

Cum arata una dintre cele mai complicate intersectii din Europa

Sunt intersectii menite sa dea batai de cap oricarui sofer, cu mai multa sau mai putina experienta. Odata cu aparitia GPS-urilor, misiunea conducatorilor auto a fost usurata. Unul dintre cele mai complicate sensuri giratorii din lume se afla in orasul britanic Swindon. Acesta da zilnic batai de cap mai ales soferilor care sunt in trecere [].

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rs din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

8234;Americanii nu mai cred in Dumnezeu, cat in armata! Date INCREDIBILE in cel mai nou SONDAJ din SUA

Americanii nu mai cred in Dumnezeu, cat in armata, nu mai cred in justitia divina, cat in dreptatea impartita de Curtea Suprema de la Washington. Cele mai noi date ale.

VIDEO Cel mai vechi furnal din Romania. Monumentul istoric a ajuns o ruina, iar reparatiile s-au lasat asteptate

Cel mai vechi furnal din Romania a ramas ruinat desi planurile autoritatilor de restaurare a monumentului istoric dateaza de peste un deceniu. in ciuda promisiunilor, anul 2017 a trecut fara ca furnalul vechi de peste 200 de ani sa beneficieze de reparatii de urgenta.

Povestea celui mai bogat cuplu din istoria lumii

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, nu a fost singur cand a creat de la zero cea mai mare companie de retail online, pe care analistii o estimeaza ca fiind prima companie din lume cu potentialul de a atinge.

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rsi din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras i din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )