Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ramnicu Valcea: Barbatul care a amenintat ca se arunca de pe o macara a fost coborat dupa circa doua ore (VIDEO)

B1 B1,
Ramnicu Valcea: Barbatul care a amenintat ca se arunca de pe o macara a fost coborat dupa circa doua ore (VIDEO)

UPDATE: Barbatul a fost coborat de catre echipele de interventie, dupa aproximativ doua ore, cu ajutorul unei platforme de lucru la inaltime, informeaza news. ro. El a refuzat sa faca orice. continuă pe B1

Scene de groaza la Ramnicu Valcea! Un barbat a amenintat ca se arunca de pe o macara

Un barbat s-a urcat in aceasta dimineata pe o macara, in Ramnicu Valcea si ameninta ca se sinucide. Din primele informatii, macaraua se afla intr-un santier din centrul.

Ramnicu Valcea: Un barbat ameninta ca se arunca de pe o macara (VIDEO)

Operatiune de salvare in centrul orasului Ramnicu Valcea. Un barbat a urcat pe o macara, la o inaltime de aproximativ 25 de metri, si ameninta ca se arunca in gol. La fata.

Scene de groaza la Ramnicu Valcea! Un barbat ameninta ca se arunca de pe o macara

Un barbat s-a urcat in aceasta dimineata pe o macara, in Ramnicu Valcea si ameninta ca se sinucide. Din primele informatii, macaraua se afla intr-un santier din centrul.

FOTO + VIDEO: Barbatul care a intrat cu masina in pietonii din Times Square, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 22, este un fost militar. El are cazier judiciar pentru ca a condus sub influenta alcoolului

Barbatul care a intrat, joi, cu masina in pietonii care se aflau in zona Times Square din New York, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 22, este un fost militar din cadrul Marinei americane. Richard Rojas, in varsta de 26 de ani, are un cazier judiciar pentru ca a condus sub influenta alcoolului.

Cine este barbatul care si-a aratat fundul la Eurovision VIDEO

In cadrul finalei Eurovision, in timp ce Jamala sustinea un recital, un barbat a urcat pe scena purtand pe umeri steagul Australiei, si-a dat pantalonii jos si si-a aratat fundul, in direct, in fata a sute de milioane de telespectatori. Iata cine este acesta si ce pedeapsa risca.

Eurovision 2017: Barbatul care a urcat pe scena dezbracat, plasat sub control judiciar, declara ca nu regreta nimic

Barbatul ucrainean, care a sarit pe scena la finala concursului Eurovision 2017 si si-a dat pantalonii jos in fata a 200 de milioane de telespectatori, a comparut luni in fata unui judecator unde a.

Blackberry-ul cu Android care n-a mai fost sa fie

Decaderea BlackBerry nu este o noutate pentru nimeni. Telefoanele produse de compania canadiana au fost, la un moment dat, privite ca unele dintre cele mai cool si mai sigure din lume. insa refuzul companiei de a trece pe un sistem de operare mai ofertant, cum este Android, culminat cu incapatanarea de care a dat dovada [].

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )