Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO: Barbatul care a intrat cu masina in pietonii din Times Square, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 22, este un fost militar. El are cazier judiciar pentru ca a condus sub influenta alcoolului

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Barbatul care a intrat cu masina in pietonii din Times Square, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 22, este un fost militar. El are cazier judiciar pentru ca a condus sub influenta alcoolului

Barbatul care a intrat, joi, cu masina in pietonii care se aflau in zona Times Square din New York, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 22, este un fost militar din cadrul Marinei americane. Richard Rojas, in varsta de 26 de ani, are un cazier judiciar pentru ca a condus sub influenta alcoolului. continuă pe România Liberă

Cine este barbatul care si-a aratat fundul la Eurovision VIDEO

In cadrul finalei Eurovision, in timp ce Jamala sustinea un recital, un barbat a urcat pe scena purtand pe umeri steagul Australiei, si-a dat pantalonii jos si si-a aratat fundul, in direct, in fata a sute de milioane de telespectatori. Iata cine este acesta si ce pedeapsa risca.

BREAKING NEWS: O masina a intrat in pietoni, in renumita zona newyorkeza, Times Square. Soferul a fost retinut. NIPD: O persoana a murit, iar alte 12 au fost ranite |FOTO + VIDEO

O masina a intrat, joi, in pietonii adunati in Times Square din New York, informeaza Reuters. Agentiile de presa internationale precizeaza ca soferul autoturismului a fost arestat.

Imagini incredibile cu momentul arestului barbatului care a intrat in plin cu masina in multimea din Times Square, New York (FOTO, VIDEO)

O masina a intrat in plin in multimea aflata in centrul New York-ului in Times Square. Cel putin o persoana a decedat si alte 13 sunt ranite grav in urma atacului. Politia.

Ramnicu Valcea: Barbatul care a amenintat ca se arunca de pe o macara a fost coborat dupa circa doua ore (VIDEO)

UPDATE: Barbatul a fost coborat de catre echipele de interventie, dupa aproximativ doua ore, cu ajutorul unei platforme de lucru la inaltime, informeaza news. ro. El a refuzat sa faca orice.

FOTO+VIDEO. Noua Miss America este om de stiinta si lucreaza pentru Guvernul SUA

Noua Miss America are 25 de ani, se numeste Kara McCullough si este o fata de culoare care lucreaza pentru Guvernul Statelor Unite, informeaza presa internationala.

FOTO+VIDEO. Restaurant chinezesc, inchis de comisarii de la Protectia Consumatorilor si amendat cu 25.000 de lei

Restaurantul din Constanta a fost inchis de comisarii de la Protectia Consumatorilor, in urma neregulilor grave gasite dupa un control.

FOTO VIDEO Elevii Colegiului National Unirea, vizitati pentru racolare de reprezentantii unor universitati europene de prestigiu

La standurile organizate in incinta Colegiului elevii au facut cunostinta cu oferta de studii propusa de sase universitati din Olanda, Marea Britanie si Romania.

PREACINSTITII PRIMARI! Imagini SCANDALOASE de la paranghelia religioasa organizata de cuplul Pandele-Firea. Invitati de onoare: Becali, Netoiu si cateva vedete tv (FOTO, VIDEO)

Paranghelie religioasa la Voluntari. Edilul Florentin Pandele a organizat un pelerinaj la Catedrala Sfintei Parascheva din localitate, unde personalitatile centrale si locale au ocupat pridvorul lacasului de cult,.

Eurovision 2017: Barbatul care a urcat pe scena dezbracat, plasat sub control judiciar, declara ca nu regreta nimic

Barbatul ucrainean, care a sarit pe scena la finala concursului Eurovision 2017 si si-a dat pantalonii jos in fata a 200 de milioane de telespectatori, a comparut luni in fata unui judecator unde a.

Prietenii fotbalistului care s-a sinucis din dragoste sunt in stare de soc! Ce i-au pus in sicriu (FOTO)

Curg mesajele de condoleante pentru George Gutana, fotbalistul din Vrancea care a ales sa-si puna capat zilelor dupa ce s-a despartit de iubita. Prietenii lui nu-si revin nici acum din soc, mai ales ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )