Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rapidul exmatriculat din Liga 1, in castigul repetentei Concordia.

România Liberă România Liberă,
Rapidul exmatriculat din Liga 1, in castigul repetentei Concordia.

Gruparea Rapid Bucuresti a primit o grea lovitura, vineri, cand TAS a instiintat Federatia Romana de Fotbal ca a deliberat in favoarea apelului inaintat de Concor-dia Chiajna, echipa ilfoveana luandu-i astfel formatiei giulestene locul in Liga 1. La scurt timp dupa aflarea vestii ca Rapidul se va intoarce in liga secunda au aparut si zvonurile conform carora echipa se afla in pragul unui colaps financiar. Cu gandul luat de la procentul sau din drepturile TV, gruparea de sub Podul Grant va . continuă pe România Liberă

Excludere SOC din Liga I. Rapid, inlocuit de Concordia Chiajna.

Echipa Rapid Bucuresti a fost retrogradata din Liga I potrivit Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid, informeaza Mediafax. Asa cum v-am spus, noi am facut toate demersurile necesare la TAS, iar acum cateva minute am primit un mesaj de la avocatul .

Chiajna anunta: TAS a scos Rapidul din Liga 1

Rapidul a primit o veste dura, vineri. Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid.

TAS scoate Rapid din Liga 1. Concordia Chiajna a castigat memoriul

Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid.

Surse din cadrul LPF: Meciul Steaua - Concordia nu se va disputa sambata seara

Surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal au precizat pentru gsp. ro ca meciul dintre Steaua si Concordia formatia din Chiajna a luat locul Rapidului in Liga 1) nu se va disputa sambata seara.

Rapid, eliminata din Liga I. Echipa urma sa joace maine cu Steaua

Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga.

Cum motiveaza TAS excluderea Rapidului din Liga 1.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a prezentat, pe site-ul oficial, decizia in cazul apelului formulat de Concordia Chiajna, dupa ce forul de la Lausanne a sustinut ca meciul de baraj pentru mentinerea in Liga I cu Rapid nu ar fi trebuit organizat si ca ilfovenii au dreptul sa ramana in primul esalon, transmite Mediafax. Ca urmare a faptului ca apelul a necesitat rezolvare urgenta, Judecatorul Unic angajat de TAS, Marco Balmelli Elvetia), a luat deciziile. Judecatorul Unic a considerat ca .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )