Libnet.ro
UNICEF

09:00

Raport: Institutiile slabe fac din Romania un stat-tinta in razboiul politic pe care Rusia il poarta cu Occidentul

B1 B1,
Raport: Institutiile slabe fac din Romania un stat-tinta in razboiul politic pe care Rusia il poarta cu Occidentul

Institutiile slabe din Romania fac din tara noastra un stat cu nivel mediu de vulnerabilitate in fata masurilor active luate de Rusia in razboiul politic pe care. continuă pe B1

Cel mai bun hairstylist din Romania in 2017 va fi anuntat in luna noiembrie la Bucuresti

Cel mai bun hairstylist al noii generatii de specialisti din Romania va fi desemnat la Bucuresti in luna noiembrie in urma unei preselectii riguroase si a unor probe de tehnica si creativitate.

Draga Olguta, te rog frumos sa nu ne ma faci prosti pe fata. O vedeta din Romania, mesaj DUR pentru ministrul Muncii (FOTO)

In urma declaratiei ministrului Muncii ca nimeni din Romania nu contribuie pentru indemnizatia de crestere a copilului, i-a transmis un mesaj destul de dur Olgutei.

Jobul din Romania platit cu 2.000 de euro pe luna, pentru care nu se gasesc candidati

Lipsa soferilor profesionisti de pe piata locala devine o problema tot mai des intalnita de companiile de transport din Romania, iar fara acestia transportatorii nu pot extinde.

Cel mai mare crescator de vaci de carne din Romania a adus angajati nepalezi pentru a lucra in ferme, in conditiile in care nu a gasit romani dispusi sa munceasca

Compania olandeza Dutch Trading International, cel mai mare crescator de vaci de carne din Romania, a adus 18 nepalezi pentru a lucra in fermele de vaci, in conditiile in care nu a gasit.

O artista cunoscuta din Romania a dat teapa unui hotel. A spart ecranul unui televizor si apoi a fugit (FOTO)

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a dat teapa unui patron de hotel. Oana Radu, pentru ca ea e protagonista, a stat cazata la hotel in seara de vineri spre sambata, iar dimineat.

CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

UPDATE CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

Alianta Pacientilor Cronici din Romania cere schimbarea conducerii Spitalului Colentina, dupa demisia doctorului Ionut Gobej

Alianta Pacientilor Cronici din Romania APCR) cere schimbarea conducerii interimare a Spitalului Colentina, dupa ce medicul Ionut Gobej, fondator al Sectiei de Neurochirurgie, si-a dat demisia luni din functia detinuta in cadrul spitalului.

Decizie importanta pentru padurile din Romania. Ce a decis Senatul

Decizie importanta pentru padurile din Romania. Exportul de lemne de foc va fi interzis pentru trei ani. Propunerea legislativa a fost aprobata de Senat cu 91 de voturi si vizeaza interzicerea exportului.

Femei-militar din Romania in misiune in Afganistan (FOTO)

Ioana, Roxana si Daniela sunt trei dintre cele aproximativ 20 de femei-militar din Romania care participa la misiunile pe care Armata Romana, sub egida Aliantei Nord-Atlantice NATO), le desfasoara.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )