Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raport UE: Pietonii din Romania expusi la cele mai multe accidente

România Liberă România Liberă,
Raport UE: Pietonii din Romania expusi la cele mai multe accidente

Romania si Letonia ocupa primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste numarul de pietoni morti in accidente rutiere, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Piata UE, invadata de produse periculoase. Cele mai multe provin din China

Comisia Europeana a informeaza ca, in 2014, pentru aproape 2. 500 de produse, variind de la jucarii la autovehicule, fie a fost interzisa introducerea acestora in UE, fie au fost eliminate de pe piete, deoarece.

Romania, tara cu cele mai multe afaceri de apartament

Un studiu privind business-ul intreprinderilor micro, mici si mijlocii IMM), realizat de KeysFin, 98% dintre afacerile din sectorul IMM-urilor din Romania sunt microintreprinderi de tip SRL, cu sediul la domiciliul proprietarilor sau la o casuta postala, cu maxim 2 angajati si afaceri de pana in 100 de milioane de lei/anual.

Iasiul, cancerul sanatatii din Romania. Cele mai rasunatoare scandaluri ale sistemului sanitar din Capitala Moldovei

Medici retinuti pentru luare de mita, profesori de la UMF pusi si ei in catuse sau pacienti morti cu zile in spitalele de stat sunt doar cateva dintre cele mai rasunatoare scandaluri care au macinat, in ultimii ani, sistemul sanitar din judetul Iasi.

Cele mai spectaculoase poduri din Romania. Cum au conceput inginerii romani adevarate capodopere ale tehnicii

Inginerii romani au fost capabili de adevarate minuni ale tehnicii, reusind sa construiasca, la timpurile respective, unele dintre cele mai spectaculoase poduri din lume. Astfel, complexul de poduri realizat de inginerul Anghel Saligny era cel mai lung din Europa si ocupa locul trei in lume.

Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. Totusi, cum aratau unele dintre cele mai populare site-uri din Romania in urma cu peste un deceniu?.

Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Mediul online din Romania nu a aratat intotdeauna la fel ca acum, cele mai populare site-uri suferind schimbari majore in ultimii ani. Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. in urma cu mai multi ani,ziarele inca mai erau principala sursa de informare pentru majoritatea romanilor, iarinternetul nu se putea lauda decat [].

Ce carti de business si investitii citesc romanii: Top 5 cele mai vandute volume

Cartile despre leadership, despre tehnici de vanzare, dar si cele despre finante personale sunt cele mai citite carti de business in Romania. Cititi in continuare care dintre aceste tipuri de volume inregistreaza in prezent cele mai mari vanzari.

Peste 4.300 de someri, inclusi in programe de formare profesionala in luna aprilie. Cele mai multe cursuri vor fi organizate in Bihor

Peste 4. 300 de someri vor urma, in luna aprilie, cursuri de formare profesionala, cele mai multe urmand sa fie organizate in Bihor, Hunedoara, Covasna, Vaslui si Neamt, informeaza, luni, Agentia Nationala.

De azi se vand tichete pentru meciul cu Feroe si la casele de bilete, din Bucuresti si Ploiesti. cele mai ieftine sunt 20 de lei

De marti, 24 martie, suporterii echipei nationale pot cumpara bilete la meciul Romania - Feroe, 29 martie, ora 19:00, si de la casele stadionului Ilie Oana din Ploiesti. in plus, vor fi si alte puncte de vanzare in Ploiesti si in Capitala.

Batrana care si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost purtata doua zile pe holurile spitalului din Satu Mare, unul dintre cele mai grave cazuri de nepasare medicala

Unul dintre cele mai grave cazuri de nepasare medicala intamplate in Romania s-au petrecut in anul 2009, pe holurile Spitalului Judetean din Satu Mare. Atunci o femeie in varsta de 71 de ani a murit dupa ce a fost plimbata intre doua spitale timp de doua zile si apoi trimisa acasa de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )