Libnet.ro
UNICEF

15:30

Raportul autopsiei in cazul soldatului Lee Rigby: a murit din cauza taieturilor multiple

Adevărul Adevărul,
Raportul autopsiei in cazul soldatului Lee Rigby: a murit din cauza taieturilor multiple

Autopsia soldatului Lee Rigby, ucis in urma cu o saptamana in sudul Londrei, a stabilit ca el a murit in urma unor taieturi multiple, a anuntat politia britanica. continuă pe Adevărul

Raportul autopsiei in cazul soldatului Rigby: a murit din cauza taieturilor multiple. Unul dintre suspecti, inculpat oficial in investigatie

Autopsia soldatului Lee Rigby, ucis in urma cu o saptamana in sudul Londrei, a stabilit ca el a murit in urma unor taieturi multiple, a anuntat politia britanica. Unul din cei doi presupusi ucigasi a fost oficial inculpat.

Atacul de la Londra: Soldatul Lee Rigby a murit din cauza multiplelor taieturi - autopsie

Raportul autopsiei in cazul soldatului britanic Lee Rigby, ucis saptamana trecuta in sudul Londrei, a stabilit ca el a murit in urma taieturilor multiple, a anuntat politia britanica, citata de AFP.

Atacul din Londra: Principalul suspect in cazul soldatului ucis fusese arestat in Kenya in 2010

Principalul suspect in cazul militarului britanic ucis pe o strada din Londra a fost arestat in 2010 in Kenya, in apropiere de Somalia, politia kenyana suspectandu-l ca vrea sa se alature islamistilor shebab, au anuntat duminica publicatiile britanice, citate de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )