Libnet.ro
UNICEF

05:45

Atacul de la Londra: Soldatul Lee Rigby a murit din cauza multiplelor taieturi - autopsie

Hotnews Hotnews,
 Atacul de la Londra: Soldatul Lee Rigby a murit din cauza multiplelor taieturi - autopsie

Raportul autopsiei in cazul soldatului britanic Lee Rigby, ucis saptamana trecuta in sudul Londrei, a stabilit ca el a murit in urma taieturilor multiple, a anuntat politia britanica, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Raportul autopsiei in cazul soldatului Lee Rigby: a murit din cauza taieturilor multiple

Autopsia soldatului Lee Rigby, ucis in urma cu o saptamana in sudul Londrei, a stabilit ca el a murit in urma unor taieturi multiple, a anuntat politia britanica.

Raportul autopsiei in cazul soldatului Rigby: a murit din cauza taieturilor multiple. Unul dintre suspecti, inculpat oficial in investigatie

Autopsia soldatului Lee Rigby, ucis in urma cu o saptamana in sudul Londrei, a stabilit ca el a murit in urma unor taieturi multiple, a anuntat politia britanica. Unul din cei doi presupusi ucigasi a fost oficial inculpat.

Romanul batut de politisti ungari a murit din cauza ranilor, stabileste raportul medico-legal

Un roman rezident in Ungaria, Jozsef Bara, batut de doi politisti in timpul interogatoriului la o sectie de politie in Izsak, pe 8 aprilie, a murit din cauza unei embolii pulmonare, in urma leziunilor interne, a stabilit raportul medico-legal definitiv marti, relateaza site-ul ungar Politics. hu.

Strigator la cer! 100.000 de crestini sunt ucisi in fiecare an din cauza credintei lor

Aproximativ 100. 000 de crestini sunt ucisi in fiecare an, in intreaga lume, din cauza credintei lor, sustine monseniorul Silvano Maria Tomasi, un oficial de rang inalt al Vaticanului, citat de Daily.

Bucuresti: 26 de persoane si-au pierdut viata in 2012 din cauza drogurilor

26 de bucuresteni au fost ucisi in 2012 din cauza drogurilor, cu 11 victime mai multe decat in anul precedent, anunta un raport al Agentiei Nationale Antidrog ANA). Potrivit ANA, numarul deceselor provocate d.

Ponta: Contractul cu Bechtel trebuie reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la Transporturi

Contractul cu Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor, a declarat, astazi, Victor Ponta.

Ponta: Contractul Bechtel trebuie reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la Transporturi

Contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor si care, in loc sa aplice un contract foarte bun, au inceput renegocieri.

Ponta: Contractul Bechtel TREBUIE reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la Transporturi

Contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor si care, in loc sa aplice un.

Un cont al Ministerului Sanatatii a fost blocat din cauza datoriilor

O firma din Austria a inaintat o cerere de poprire a conturilor ministerului Sanatatii, din cauza unor datorii pe care institutia le are catre companie, dezvaluie sursele de presa.

Ponta: Contractul Bechtel trebuie reziliat din cauza prostiei celor care erau in 2005 la ...

Contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania trebuie reziliat din cauza prostiei celor care au condus in 2005 Ministerul Transporturilor si care, in loc sa aplice un contract foarte bun, au inceput renegocieri si tergiversari, a declarat premierul Ponta, conform Mediafax. In 2005, in Guvernul Tariceanu, Ministerul Transporturilor a fost condus de catre Gheorghe Dobre din partea PD. Intrebat de jurnalisti, dupa ce a participat la conferinta Cities of .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )