Libnet.ro
UNICEF

15:15

Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13

ACTUALIZARE 20:35 Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi de 1 la 12 potrivit proiectului Legii salarizarii unitare, desi sindicatele au cerut un raport de 1 la 13, a declarat in aceasta seara ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. *Liviu Dragnea: in perioada in care proiectul Legii salarizarii se va afla in Parlament vor fi consultari cu institutiile si sindicatele. continuă pe Ziarul Bursa

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din Romania in 2017

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din tara noastra in acest an, a declarat presedintele PNL Neamt, Mugur Cozmanciuc, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Romania, pe locul doi in topul tarilor UE cu cel mai mic salariu minim pe economie

Romania are al doilea cel mai mic salariu minim pe economie dintr-o lista de 20 de tari din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de KPMG. Salariul minim din Romania are o valoare de 323 de.

Romanii au cel mai mic salariu minim din Europa, dar este printre cele mai impozitate

Romania are al doilea cel mai mic salariu minim din Europa, dupa Bulgaria, in ciuda celei mai mari cresteri, insa acesta este si printre cele mai taxate, arata un studiu realizat de firma de audit si consultanta KPMG Romania.

Presa spaniola: Lionel Messi va semna prelungirea contractului cu FC Barcelona - Va fi cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa ce a reusit sa ii convinga, printre altii, pe Sergio Busquets, Luis Suarez si Neymar sa isi prelungeasca intelegerile, oficialii Barcelonei ar fi ajuns la un numitor comun si cu Lionel Messi, dupa cum informeaza presa spaniola. Conform gazetarilor iberici, argentinianul va incasa un salariu de 41 de milioane de euro pe stagiune dupa ce va semna noua intelegere cu formatia de pe Camp Nou.

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Sunetul lui se va auzi in jumatate de Capitala

Cel mai mare clopot din Europa, primul din cele sase de la Catedrala Mantuirii Neamului, are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Clopotul, turnat la Innsbruck, are 25 de tone si 3,3 metri inaltime si 3,3 in latime.

Romanul, cel mai CURAJOS turist: Turcia si Egiptul nesigure, dar IEFTINE!

Dupa o usoara scadere anul trecut, generata de seria de atentate, romanii lasa frica deoparte si revin din vara in Antalya in numar la fel de mare ca in anii din urma. Dupa trei ani de.

CIO Council National Conference 2017: cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu faci nimic!

Traim intr-o lume care pare a fi cu susul in jos. Tehnologia aduce o perturbare a tuturor industriilor. Google, companie tehnologica la origini, face masini fara sofer, fara sa fie producator auto. Uber nu are o flota de masini, dar ofera cel mai mare.

Cristian Popescu a murit. Cel mai cunoscut neurolog iesean, gasit decedat in masina

Unul dintre cei mai cunoscuti medici ai Iasiului, neurologul Cristian Popescu, si-a pierdut viata duminica. Renumitul profesor a fost gasit inconstient pe raza comunei Golaiesti, in autoturismul pe care i.

Fotbalul, sportul iubit si de animale. Cum arata cel mai microbist caine (VIDEO)

Fotbalul nu este iubit doar de oameni, ci si de animale. Sau cel putin asta putem deduce din imaginile urmatoare. Un caine microbist a intrat pe teren in timpul unui meci. Cel mai probabil,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )