Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Sunetul lui se va auzi in jumatate de Capitala

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Sunetul lui se va auzi in jumatate de Capitala

Cel mai mare clopot din Europa, primul din cele sase de la Catedrala Mantuirii Neamului, are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Clopotul, turnat la Innsbruck, are 25 de tone si 3,3 metri inaltime si 3,3 in latime. continuă pe Adevărul

Chipul Patriarhului Daniel, pe clopotul gigant de la Catedrala Mantuirii Neamului (FOTO)

Cel mai mare clopot din Europa va rasuna la Catedrala Mantuirii Neamului. Are 25 de tone si a fost turnat la unul din cele mai importante ateliere de profil din Europa, firma Grassmayr din.

Bob Dylan isi primeste Nobelul in cel mai mare secret

Dupa luni de suspans, Bob Dylan isi primeste in cel mai mare secret, in acest weekend la Stockholm, premiul Nobel pentru Literatura din mainile unor academicieni suedezi care l-au distins, aproape impotriva vointei sale, pentru versurile pe care le-a creat, comenteaza sambata France Presse.

Avem cei mai ieftini carburanti din Europa. Ce se intampla la pompele din Romania

Avem cei mai ieftini carburanti din Europa. Asta ar fi vestea buna, insa soferii romani nu prea se pot bucura de preturile mici. Italienii, grecii sau francezii pot cumpara mult mai mult carburant.

Bloomberg despre Romania: GAURI in economia cu cea mai mare crestere din UE. Bugetul trebuie PETICIT!

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg, citat de Adevarul, intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca.

Paula Selling, despre cel mai greu moment din viata sa: Am ajuns la spital cu un inceput de nodul

Paula Seling a vorbit despre cel mai greu moment din viata sa, de la inceput de cariera. Cantareata a povestit ca s-a trezit la spital, in urma unui concert.'In urma cu 20 de ani,.

Bursele din Europa au incheiat cel mai bun trimestru din ultimii doi ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat vineri, in majoritate, dupa anuntul privind evolutia inflatiei in zona euro, pietele incheind trimestrul cu cea mai buna crestere din ultimii doi ani.

Cel mai mare perdant al Brexitului ar putea sa fie Polonia - Bloomberg

Odata cu declansarea negocierilor de doi ani pentru Brexit, Polonia pare cea mai vulnerabila tara la un divort dureros intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, potrivit Bloomberg, citat de News. ro.

Noi reglementari pentru regenerabile: Care sunt modificarile cu cel mai mare impact pentru producatori

Producatorii de energie din surse regenerabile au primit o gura de oxigen dupa ce guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta, saptamana trecuta, prin care a modificat regulile de functionare ale schemei de sprijin cu certificate verzi. Actul normativ a creat, astfel, cadrul legal care asigura cerere de certificate verzi pentru piata de profil care a fost afectata, incepand cu 2013, de reglementari mai putin favorabile.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de un leucoplast. Peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de leucoplast

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului semnaleaza vesti proaste pentru Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )