Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fotbalul, sportul iubit si de animale. Cum arata cel mai microbist caine (VIDEO)

B1 B1,
Fotbalul, sportul iubit si de animale. Cum arata cel mai microbist caine (VIDEO)

Fotbalul nu este iubit doar de oameni, ci si de animale. Sau cel putin asta putem deduce din imaginile urmatoare. Un caine microbist a intrat pe teren in timpul unui meci. Cel mai probabil,. continuă pe B1

Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13

ACTUALIZARE 20:35 Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi de 1 la 12 potrivit proiectului Legii salarizarii unitare, desi sindicatele au cerut un raport de 1 la 13, a declarat in aceasta seara ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. *Liviu Dragnea: in perioada in care proiectul Legii salarizarii se va afla in Parlament vor fi consultari cu institutiile si sindicatele.

FOTO. O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a primit titlul de cel mai frumos primar din lume

Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. De asemenea, ea a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume, potrivit The Telegraph.

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din Romania in 2017

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din tara noastra in acest an, a declarat presedintele PNL Neamt, Mugur Cozmanciuc, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Cotatiile petrolului, aproape de cel mai ridicat nivel din ultima luna

Pretul futures al petrolului brut s-a apropiat, ieri, pe pietele externe, de cel mai ridicat nivel din ultima luna, ca urmare a semnelor de scadere a stocurilor mondiale si a ingrijorarilor legate de anumite probleme la o exploatare britanica din Marea Nordului, a carei productie este luata in considerare la stabilirea pretului de referinta al titeiului Brent.

Romania, pe locul doi in topul tarilor UE cu cel mai mic salariu minim pe economie

Romania are al doilea cel mai mic salariu minim pe economie dintr-o lista de 20 de tari din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de KPMG. Salariul minim din Romania are o valoare de 323 de.

Cel mai cunoscut expert mondial in alaptare, doctorul Jack Newman, conferentiaza la Cluj

Doctorul Jack Newman, cel mai cunoscut expert mondial in domeniul alaptarii, vine pentru a III-a oara in Romania, la invitatia Asociatiei ProMAMA. Evenimentul O zi cu Dr. Jack Newman se va desfasura in Cluj-Napoca, pe 8 aprilie 2017.

O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume VIDEO

O fosta regina a frumusetii a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului, dar si prima fosta Miss World care detine o astfel de functie, relateaza cotidianul britanic The Daily Telegraph.

Android are de-a face cu cel mai sofisticat malware de pana acum

Un nou malware pentru Android a fost descoperit si acesta pare sa fie cel mai sofisticat creat pentru acest sistem de operare. Cercetatorii in domeniulsecuritatii de la Google si de la Lookout avertizeaza cu privire la existenta unui nou malware, care este un atac extrem de sofisticat. Acesta se numeste Chrysaor si a luat nastere, [].

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

Adio dependenta de Rusia! Israelul si UE pun la cale cel mai lung GAZODUCT SUBMARIN construit vreodata. Cat costa si ce dimensiuni are

Israelul a semnat un acord preliminar cu Grecia, Cipru si Italia privitor la pomparea de gaze naturale din aceasta tara catre Europa prin cel mai lung gazoduct submarin construit vreodata, anunta Ziarul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )