Libnet.ro
UNICEF

11:45

Rapperul american Prodigy de la Mobb Depp a murit in timpul turneului din Las Vegas

Hotnews Hotnews,
 Rapperul american Prodigy de la Mobb Depp a murit in timpul turneului din Las Vegas

Rapperul american Prodigy a murit. Pe numele sau real Albert Johnson, acesta amurit la varsta de 42 de ani, anunta The Independent. P rodigy si Mobb Depp se aflau intr-un turneu in Las Vegas la Art of Rap unde cantau alaturi de Ghostface Killah, Onyx, KRS-On si Ice-T. Rapperul suferea de anemie falciforma, o boala ereditara a sangelui, inca de la nastere, insa cauza exacta a mortii nu a fost inca determinata. continuă pe Hotnews

Rapperul american Prodigy a murit in timpul turneului din Las Vegas

Rapperul american Prodigy, pe numele sau real Albert Johnson, component al trupei Mobb Deep, amurit la varsta de 42 de ani, anunta The Independent. Prodigy si Mobb Depp se aflau intr-un turneu in Las Vegas la Art of Rap unde cantau alaturi de Ghostface Killah, Onyx, KRS-On si Ice-T.

SOC in lumea muzicii: Rapperul american Prodigy a MURIT in timpul turneului! (VIDEO)

Rapperul american Prodigy a murit. Pe numele sau real Albert Johnson, acesta amurit la varsta de 42 de ani, anunta The Independent. Potrivit sursei citate, rapperul se afla intr-un turneu cu.

Doliu in lumea muzicii! Un cunoscut rapper american a murit in timpul turneului

Rapperul american Prodigy a murit. Pe numele sau real Albert Johnson, acesta amurit la varsta de 42 de ani, scrie The Independent. Potrivit sursei citate, rapperul se afla intr-un turneu cu trupa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )