Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rapperul Nelly a fost arestat dupa ce o femeie l-a acuzat de viol

Hotnews Hotnews,
 Rapperul Nelly a fost arestat dupa ce o femeie l-a acuzat de viol

Rapperul Nelly a fost retinut vineri seara, dupa ce o femeie l-a acuzat ca ar fi violat-o, dupa un concert sustinut langa Seattle. Potrivit politiei din localitatea Auburn, artistul a fost arestat dupa ce, in jurul orei locale 03. 48, o femeie a sunat la politie, pentru a raporta un abuz sexual, insa artistul neaga acuzatiile, potrivitBBC. continuă pe Hotnews

Rapperul Nelly a fost arestat dupa ce a fost acuzat de viol: ce spune avocatul artistului

Rapperul american Nelly, in varsta de 42 de ani, a fost arestat dupa ce o femeie a depus plangere, sustinand ca a violat-o in autocarul de turneu. Avocatul artistului neaga insa acuzatiile si precizeaza ca sunt inventate pentru a obtine despagubiri financiare.

Bomba in showbiz: Un cunoscut rapper a fost arestat dupa ce a fost acuzat de viol(VIDEO)

Rapperul american Nelly, in varsta de 42 de ani, a fost arestat dupa ce o femeie a depus plangere impotriva lui, sustinand ca a violat-o in autocarul de turneu, informeaza B1 TV.

Fostul deputat Eduard Martin a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscala

Tribunalul Bucuresti a admis cererea DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a fostului deputat Eduard Stelian Martin, asociat si administrator la companiei Polaris M Holding SRL, acuzat de evaziune.

ROBOR nu a fost arestat, a fost doar plasat sub supraveghere judiciara

In economiile de piata din zilele noastre nimic nu este mai normal decat manipularea deschisa a celor mai importante preturi de pe piata, asa cum sunt dobanzile si cursurile de schimb. Cu toate acestea, bancile centrale, inclusiv BNR, continua sa promoveze neincetat iluzia pietelor functionale, o justificare cum nu se poate mai convenabila pentru esecul tot mai evident al politicilor monetare ultrarelaxate. Dupa ce au fortat scaderea dobanzilor dincolo de orice prag al normalitatii si au creat conditiile pentru dezvoltarea unei structuri economice nesustenabile, bancile cen and 172;trale trebuie sa gaseasca acum mij and 172;loacele pentru temperarea angoasei existentiale generate de orice miscare in sus a costurilor de finantare.

Migranti descoperiti la granita intr-un microbuz cu mobila. Soferul a fost arestat, la fel si insotitorul sau

Politistii de frontiera din Giurgiu au descoperit, ascunsi intr-un microbuz incarcat cu mobila, 11 migranti dinAfganistan, Pakistan si Bangladesh, care intentionau sa intre ilegal in Romania. Ei au fost predati autoritatilor bulgare pentru continuarea cercetarilor, iar fata de soferul microbuzului si insotitorul acestuia, doi cetateni romani, a fost dispusa masura arestarii preventive pentru 30 de zile.

Buzau: Patru persoane, printre care si un copil, au fost ranite, dupa ce o masina s-a lovit de un microbuz cu 13 pasageri

Un microbuz in care se aflau 13 pasageri si care facea o cursa de la Bucuresti la Chisinau a fost implicat, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier pe soseaua de centura a municipiului Buzau. In urma accidentului, au fost ranite patru persoane, intre care un copil, relateaza News. ro.

Accident grav in Arges. Un politist a fost ranit, dupa ce autospeciala in care se afla a fost lovita de un autoturism

Un politist argesean aflat in misiune a fost ranit usor, duminica, dupa ce autospeciala in care se afla a fost lovita de un autoturism si s-a rasturnat. Potrivit reprezentantilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )