Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rares Bogdan, despre votul pentru Guvernul Orban: Sunt extrem de increzator, pentru ca s-a spart frontul. Luni vor fi surprize (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan, despre votul pentru Guvernul Orban: Sunt extrem de increzator, pentru ca s-a spart frontul. Luni vor fi surprize (VIDEO)

Rares Bogdan este increzator ca liberalii vor reusi sa asigure cvorumul luni, la investirea Guvernului Orban. Acesta este un pas determinant, sustine europarlamentarul PNL, iar de acolo investirea. continuă pe B1

Anuntul facut de Rares Bogdan despre Guvernul Orban: Avem 238 de voturi pe care ne bazam 100%

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a declarat la Antena 3 ca optimismul premierului desemnat, Ludovic Orban, in ceea ce priveste investitura Guvernului se bazeaza pe numaratoare. in opinia sa,.

Ce urmeaza pentru Guvernul Orban. Pe ce voturi se bazeaza premierul desemnat in Parlament

Ministrii propusi in Cabinetul Orban au fost audiati, marti si miercuri, in comisiile de specialitate ale Parlamentului, 3 din cei 16 primind aviz negativ de la parlamentari. Dupa audierile din comisii,.

Petre Roman lauda ministrii propusi in Guvernul Orban: Catalin Predoiu are experienta si stie unde a gresit cand a fost ministru al Justitiei

Petre Roman, primul premier post-decembrist, a precizat ca o parte dintre ministrii propusi in Guvernul Orban, sunt potriviti sa-si asume responsabilitastile unei guvernari eficiente. Sunt cativa.

Petre Roman prezice ca Guvernul Orban va trece de Parlament

Petre Roman prevede un viitor greu pentru Guvernul Orban, chiar daca ar trece de investire.

Rares Bogdan: Noi vom lua inca din primul tur spre 60% in afara tarii. Diaspora nu mai e motivata pentru USR si Dan Barna

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca, in opinia sa, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale, nu va lua nici 200. 000 de voturi in diaspora, desi alianta se bazeaza pe votul romanilor di.

Trece sau nu trece? Cati alesi PSD si ProRomania voteaza Guvernul Orban. Pe cate voturi se bazeza PNL

Fie Guvernul Orban trece la mustata, fie votul va fi amanat pana dupa alegerile prezidentiale, scenariul dorit de PSD. Partidul lui Victor Ponta va inclina decisiv balanta, exact la patru ani dupa tragedia de la Colectiv. Liberalii au negociat la sange cu parlamentari de la PSD si de la ProRomania, incercand sa adune cele 233 de voturi necesare instalarii noului Executiv, sustin surse politice pentru Adevarul.

Daca guvernul Orban nu trece luni de parlament, ne indreptam spre alegeri anticipate

Declaratia explicita a dlui Orban si presiunea USR pentru anticipate demostreaza afirmatia din titlu. Nu vad de ce, daca guvernul Orban pica luni la votul de investitura, fie si prin lipsa cvorumului, sa nu se profite de fereastra de oportunitate si PNL, USR, Pro Romania sa nu nu voteze ei impotriva altei nominalizari de premier, eventual o alta persoana din conducerea PNL. Ce sa faca atunci PSD, sa voteze in corpore un guvern PNL?.

Ciolacu sustine ca Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la votul de investitura, pentru ca nu va face altceva decat sa se laude cu realizarile PSD.

Rares Bogdan, anunt ingrijorator: Vor fi dati afara in 48 de ore!. Cine va ramane fara loc de munca

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a facut un anunt ingrijorator, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal. Cine va ramana fara loc de munca in urmatoarele 48 de ore? Rares Bogdan a facut un anunt ingrijorator Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele Partidului National Liberal, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal, ca prefectii si .

Rares Bogdan a rabufnit, dupa inchiderea Realitatea TV: CNA este o adunatura de slugoi aflati la butoniera unui PSD muribund

Rares Bogdan a avut o reactie neasteptata, dupa ce postul Realitatea TV si-a oprit, in mod oficial, emisia, fiind astfel retras din grila de canale. Prezentatorul a rabufnit in legatura cu decizia CNA de a nu mai prelungi licenta de difuzare pentru cunoscutul post de stiri. Astfel ca, pe data de 31 octombrie 2019, Realitatea .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )