Libnet.ro
UNICEF

11:15

Rares Bogdan: imi voi duce copilul la scoala. Trebuie sa ne obisnuim sa traim cu acest virus. Nu putem sa ne permitem sa ratam o generatie (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: imi voi duce copilul la scoala. Trebuie sa ne obisnuim sa traim cu acest virus. Nu putem sa ne permitem sa ratam o generatie (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca el isi va trimite fiul la scoala, fiind de parere ca oamenii trebuie. continuă pe B1

Rares Bogdan sare in apararea unui fost puscarias. E uluitor, candideaza la Alegerile Locale pentru PNL

Rares Bogdan apara un barbat care a fost trimis in spatele gratiilor din cauza a doua fapte ilegale. Ce spune politicianul si cum ii ia apararea barbatului? Rares Bogdan apara un dublu condamnat penal Vicepresedintele Partidului National Liberal a vorbit despre prezenta unui dublu condamnat penal pe listele PNL Timis pentru Consiliul Judetean. Pe pozitia .

Alexandru Rafila: Scoala trebuie sa inceapa. Stim de aceasta problema de cel putin trei luni, nu cred ca a fost o surpriza pentru nimeni. A fost destul timp sa organizam activitatea

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, luni, ca scoala trebuie sa inceapa, mai ales ca autoritatile au avut suficient timp la dispozitie sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )