Libnet.ro
UNICEF

19:15

Rasturnare de situatie in cazul femeii din Olt care ar fi fost rapita

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul femeii din Olt care ar fi fost rapita

Tanara din Olt, in varsta de 34 de ani care, luni, a sunat la 112 spunand ca este rapita si-a schimbat total declaratia. Aceasta a declarat ca totul a fost o razbunare pe care a pus-o la cale dupa ce. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul lui Alexandru, politistul care s-a impuscat in cap. Cine e barbatul si de a ce a recurs la acest gest extrem

Surpriza de proportii in cazul politistului Alexandru Badiu, de 31 de ani, care s-a impuscat in cap duminica dupa-amiaza. Potrivit informatiilor prezentate de Adevarul, barbatul nu era singur in casa,.

Motivul scandalos din spatele apelului la 112 al tinerei din Olt

Din fericire, apelul tinerei din Olt la 112 a fost de la bun inceput departe de pericolul unei trage.

Alerta din Olt s-a dovedit a fi falsa. Femeia a facut o gluma, dupa ce s-a certat cu iubitul. Peste 200 de politisti au intervenit la caz

Update:Alerta din Olt s-a dovedit a fi falsa. Femeia a facut o gluma, dupa ce s-a certat cu iubitul. Este vorba de patroana unei firme, in varsta de 34 de ani, care se afla in masina cu soferul.

UPDATE: Autoritatile din Olt cauta o femeie care a anuntat prin 112 ca este sechestrata Politia: Apelul a durat 20 de secunde, s-a auzit Lasa-ma sa cobor Sunt filtre in tot judetul

Politistii din judetul Olt cauta o femeie care a anuntat, printr-un apel de 20 de secunde la 112, ca este sechestrata, fara a oferi alte informatii, precum nume, varsta sau loc. Femeia a fost auzita de operatorul STS cand a spus: Lasa-ma, nebunule, sa cobor, apoi legatura s-a intrerupt si nu a mai putut fi refacuta, potrivit Mediafax. Politia a organizat filtre in tot judetul.

Cine este Alexandru, adolescentul de 18 ani mort in accidentul cumplit din Olt. Soferul, prietenul lui, nu avea permis si beat

Un tanar de 18 ani a murit in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident cumplit petrecut in Olt. Masina era condusa de un amic al baiatului si in autovehicul se aflau in total cinci tineri,.

Un elev din Suceava a fost batut cu salbaticie in curtea unui liceu - VIDEO socant

Un elev din Suceava a fost batut vineri cu salbaticie de un barbat si fiul sau, in curtea unui liceu. Se banuieste ca victima ar fi agresat mai multi colegi, iar familia unuia dintre ei a venit la scoala .

Scandalul din SUA care ar putea afecta alegerile prezidentiale

O bomba din SUA ameninta sa explodeze in plina campanie si sa dinamiteze in primul rand alegerile. Una ar fi legata si de revenirea in tara a Elenei Udrea si totala sa schimbare la fata, in sensul ca.

Istorie! El este primul om din lume care alearga maratonul sub doua ore. Eliud Kipchog a avut 41 de iepuri VIDEO

Atletul kenyan Eliud Kipchoge, recordmanul mondial la maraton, a devenit primul om care a coborat sub emblematica bariera de doua ore in proba de maraton, sambata, intr-o cursa neoficiala disputata la.

Premiera in sport. Un atlet din Kenya este primul om din istorie care a terminat cursa de maraton in sub doua ore (FOTO, VIDEO)

Un kenyan in varsta de 34 de ani a devenit, sambata, la Viena,primul sportiv din istorie care a terminatcursa de maraton de 42 de kilometri in sub doua ore, mai exactin1:59. 40,2 ore,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )