Libnet.ro
UNICEF

07:15

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. IML nu l-a programat pentru analize

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. IML nu l-a programat pentru analize

Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal, se aflala Spitalul Jilava. La opt zile de la disparitia Alexandrei, anchetatorii inca nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Mai mult, procurorii DIICOT l-au. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care rastoarna intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care da peste cap intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, urmeaza sa fie dus vineri la sedi.

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

Gheorghe Dinca, intampinat cu huiduieli la IML, unde a fost dus dupa ce a acuzat ca a fost batut

Principalul suspect in cazul de crima de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost dus la Institutul National de Medicina Legala, unde urmeaza sa fie supus unei expertize medicale, dupa ce a acuzat ca a fost batut in momentul descinderilor.

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

Rasturnare de situatie: DIICOT ar urma sa verifice, joi, casa lui Gheorghe Dinca

DIICOT a anuntat oficial, joi, preluarea anchetei de la Caracal, de catre structura centrala a Directiei. Iar procurorii DIICOT ar urma sa descinda, joi, in casa lui Gheorghe Dinca, potrivit Romania.

Gheorghe Dinca a cerut la IML certificat medico-legal. Sustine ca a fost lovit in timpul perchezitiilor

Gheorghe Dinca, suspectul crimelor de la Caracal, a fost dus joi dimineata, in jurul orei 10:00, la sediul IML. El sustine ca, atunci cand anchetatorii au decins la locuinta lui pentru perchezitii, l-au lovit cu picioarele atunci cand l-au imobilizat. Dupa aproximativ o ora si jumatate, a fost scos din sediu si dus inapoi la penitenciarul Jilava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )