Libnet.ro
UNICEF

05:00

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care rastoarna intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care rastoarna intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care da peste cap intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca, mecanicul suspectat ca a omorat-o pe Alexandra. Un anchetator care a fost in casa groazei rupe tacerea!

Unul dintre anchetatorii care au luat parte la perchezitiile din Casa Groazei explica, pas cu pas, ce au facut politistii si procurorii dupa ce Alexandra a sunat la 112. Toata noaptea am stat in preajma.

UPDATE Cazul Caracal Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe fete

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, duminica dupa-amiaza, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al barbatului. Deocamdata nu se stie daca autorul a anuntat si unde sunt cadavrele. UPDATE: Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca a confirmat ca ucigasul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra si Luiza, dar aparatorul nu a vrut sa dea detalii.

Reactie a DIICOT in cazul anchetei de la Caracal: care ar fi posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici

Sefa DIICOT a vorbit, duminica, despre ancheta derulata de procurori in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise de Gheorghe Dinca. Barbatul, care nu si-a recunoscut vinovatia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar asista la perchezitiile care au loc in gospodaria sa. Procurorul-general al DIICOT, Georgiana Gosu, a vorbit cu jurnalistii .

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

Detalii socante despre ce s-a intamplat in masina lui Gheorghe Dinca din momentul cand Alexandra s-a urcat la ocazie

Detalii socante ies la iveala in timpul audierilor lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. in timpul audierilor, mecanicul auto a povestit.

La casa groazei incepe reconstituirea. Gheorghe Dinca va fi adus la locul crimei

Anchetatorii au ajuns din nou la locuinta lui Gheorghe Dinca, cel care duminica, 28 iulie 2019, a marturisit savarsirea celor doua crime. Barbatul va fi adus din arestul IPJ Dolj si va incepe reconstituirea.

Detalii socante despre Gheorghe Dinca: Avea forta mare in maini. Uneori din curtea lui iesea un miros urat, de ars

Apar detalii socante despre Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra. Vecinii barbatului spun ca era ursuz si dificil si nu prea iesea din curte. Cu toate.

Crima de la Caracal. Cate fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dinca. Rasturnare de situatie pentru politisti

Crima de la Caracal scoate la iveala detalii cutremuratoare despre criminalul Gheorghe Dinca. Barbatul de 65 de ani ar fi ucis de fapt patru fete, le-ar fi transat si descompus resturile cu acid de la bateriile de masina, apoi le-ar fi ingropat in curte. Gheorghe Dinca ar fi ucis de fapt patru fete Doua dintre .

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )